15 идеи за подарък за кафе любителите в живота ви!

Ако сте в магазина и се опитвате да изберете идеалния подарък за свой приятел, имаме няколко идеи за вас. В случай, че става дума за любител на кафе напитките, няма нужда да умувате повече. В тази статия ще откриете пълен списък с разнообразни идеи за всеки кафе привърженик, с който ще подарите искрени усмивки на своите любими хора.

Подарете на кафе любителя уникален уред за приготвяне на кафе.

1. Подарете персонализиран кафе флаг

Направете интересен флаг, свързан с кафето. С тази идея винаги можете да персонализирате флагчето със забавна картинка или мисъл, свързана с кофеиновата напитка. Подберете точния дизайн, така че да пасне идеално на характера на човека, за който търсите подарък. Обещаваме ви да поднесете запомнящ се подарък, който ще донесе усмивки и много положителни емоции.

2. Уникален уред за приготвяне на кафе

Търсите подарък за истински ценител на кафе вкуса, който вече притежава всевъзможно оборудване за приготвяне на всякакъв тип кофеинови специалитети? Имаме решение и за вас! Подарете ръчно изработен уред за кафе, който ще очарова с интересен вид и персонализиран дизайн. Как работи? Този тип уреди използва методологията на филтър кафето - просто поставете кафе сместа и налейте вода, а в гарафата ще получите своя превъзходен краен резултат - чудесно кафе за начало на деня.

3. Бариста престилка

Не всеки от нас има уменията на опитен бариста за приготвяне на разнообразни кафе специалитети, но всички обичаме доброто кафе. Ако проявим интерес към изкуството на кофеиновите коктейли ще установим, че има редица достъпни рецепти, които не са никак сложни за приготвяне. Познавате ли някой майстор на домашните кафе специалитети? Специално за тези ваши познати, предлагаме да подарите бариста престилка, която ще внесе много добро настроение във всеки дом.

4. Специален филтър за кафе

Не всеки от нас има уменията на опитен бариста за приготвяне на разнообразни кафе специалитети, но всички обичаме доброто кафе.Търсите начин да зарадвате ваш познат, който е любител на вкуса на филтър кафето? Съветът ни е да се спрете на специален филтър за многократна употреба, от неръждаема стомана, който да се превърне в ежедневен другар в приготвянето на любимия тип кафе.

5. Лимитиран кафе микс

Няма любител на кафето, който да не оцени подарък като този. Лимитираният комплект от няколко вида кафе блендове е уникален комплимент към всеки ценител на кафе вкуса. Приготвянето на разнообразни вкусове висококачествено кафе винаги предизвиква сетивата и ни прави нетърпеливи да опитаме всеки един вид кафе селекция. С подарък като този наистина няма къде да объркате - ще подарите уникален вкус и чудесни емоции.

6. Абонамент за специализирано кафе списание

Много често ценителите на кафе вкуса се вълнуват не просто от вкусовите и ароматни характеристики на кофеиновата напитка, а от всичко свързано с нея. Специализираните кафе списания са издания, които се фокусират конкретно върху всички теми от кафе културата. История на кафето, нови вкусове, тенденции в приготвянето на кафе напитката - тук можете да намерите всичко това. Подарете абонамент за кафе издание и ви гарантираме, че човекът, който искате да изненадате ще остане истински очарован.

7. Екстравагантна чаша

Подарете настроение! Изберете екстравагантна чаша за кафе. Можете да впрегнете въображението си и да поръчате персонализиран дизайн, или просто да изберете най-странната чаша, която намерите. Камъчета, блясък..Защо не! Изберете нещо, което е забавно и ще провокира положителни емоции. Не е нужно да става за ежедневната чаша сутрешно кафе, но всеки път когато го погледне вашият любим човек ще се сеща за хубави неща - вас, своя празник и любимото си кафе, разбира се.

8. Теглилка за кафе

Ако сте привърженик на практичните подаръци, имаме предложение и за вас. Поднесете чудесно и използваемо оборудване, което ще влезе в употреба на всеки любител на истинското кафе. Важна част за приготвянето на отличната чаша кафе е правилното дозиране. А трудно бихме могли да преценим точното количество кафе зърна, от което се нуждаем, без прецизна теглилка, която да измерва със съвършена точност, нали?

9. Тениска

Специализираните кафе списания са издания, които се фокусират конкретно върху всички теми от кафе културата. Ако искате да подарите подарък с настроение, който да остане за дълго време и редовно да напомня за вас - тениска с надпис или картинка е идеалния вариант. За всеки любител на кофеиновия еликсир, предлагаме да направите персонализирана тениска, с кафе щампа, която обещаваме да донесе усмивки, на човека, за който се стараете.

10. Комплект оборудване за пътуване

Имате приятел, който освен кафе напитките обича и да пътува? Имаме идея за вас! Подарете комплект оборудване за пътуване. Всеки истински ценител на кафе вкуса, знае добре, че разтворимото кафе, по време на път, не е решение. Разтворимото кафе никога няма да ви даде усещането от прясно приготвеното кафе. Ето защо ви препоръчваме да подарите сет, с който вашите близки ще могат да си приготвят прясно и свежо кафе, дори по време да дълги преходи сред природата.

11. Медно джезве

Все още има много хора, които предпочитат да приготвят сутрешната си кафе напитка посредством метода на джезвето. Нашата идея е да подарите медно джезве, с класическа функционалност, но зашеметяващ дизайн. Медното покритие и разчупена форма, ще поставят още по-страхотно начало на всеки ден.

12. Календар

Календарът е вещ, която присъства във всяко домакинство. Винаги можете да закачите на стената си съвсем обикновен календар, но знаете, че цветният вариант с разнообразни кафе картинки ще допринесе за доброто настроение на своя притежател. Сигурни сме, че бихте могли да намерите такъв по магазините, ако не - просто поръчайте - на много места вече можете да дадете заявка за персонализиран дизайн, а идеалният подарък ще е готов само за няколко дни.

13. Термос или термочаша

Подарък, с който няма как да сбъркате, разбира се е порцелановата чаша за ежедневна употреба.

По магазините има много и различни видове термоси и термочаши, но ако се постараете да подарите красив и качествен съд, в който се съхранява любимата напитка, сме сигурни, че ще зарадвате всеки кафе любител. Качеството и изработката на този тип продукти са много важни. Прецизно изработените термоси/термочаши ще запазят температурата на напитката максимално дълго време, а сме наясно, че температурата е от изключителна важност за цялостното усещане, което получаваме от кофеиновия еликсир. Красивият дизайн, от своя страна, може да донесе много настроение на всеки притежател на истински красив термос или термочаша.

14. Чаша за ежедневна употреба

Знаем, че вече ви предложихме да подарите чаша, но предходната ни идея беше по-скоро с декоративна насоченост. Подарък, с който няма как да сбъркате, разбира се е порцелановата чаша за ежедневна употреба. Ние, кафе любителите, обичаме да се наслаждаваме на превъзходния вкус на кофеиновия продукт редовно и често. Пием кафе у дома и на работа. Когато пием кафето си в красива и разпознаваема чаша, това винаги дава още един повод да се наслаждаваме истински на цялостното усещане от ободрителната напитка. Съветваме ви да подарите порцеланова чаша за кафе напитки, а дизайна оставаме на въображението ви!

15. Платнена торбичка за пазаруване

Тенденцията за природосъобразен начин на живот печели все повече привърженици. Важно е да ценим планетата, на която живеем, както и да се опитваме да я щадим. Торбичките от плат, за многократна употреба, са лесен начин да допринесем за спасяването на планетата ни. Ако знаете, че човекът, който искате да изненадате, освен любител на кафето, е и социално и еко ангажиран - предлагаме ви да подарите торбичка за пазаруване, с илюстрации на кафе. Можете да впрегнете въображението си и да поставите своя почерк върху този подарък, а резултатът сме сигурни, че ще зарадва обичания от вас човек.

Подарък за повод или просто начин да покажете, че мислите за любимите си хора всеки ден..Обичате да радвате своите близки? Доверете се на нашите предложения и сме сигурни, че ще подарите много усмивки и положителни емоции!