Искате ли постоянно да се наслаждавате на перфектно кафе?

Необходимо е единствено да положите минимални грижи за кафемашината си, за да може тя да Ви поднесе едно качествено и ароматно кафе. Важно е да знаете, че разходите по декалциране и сервизиране на Вашата кафемашина не сe поемат от фирмите, предоставящи тези услуги. Затова ние ще Ви покажем как да се справите сами с този процес...Поддържайте свежестта на Вашите кафе напитки, като декалцирате машината си от котлен камък – препоръчително е това да се прави с помощта на таблетка при консумация на 300 до 500 направени напитки, или чрез използване на течен препарат за декалциране през интервал от 600-800 направени напитки. 

Правилно поддържаната кафемашина и качественото кафе са важен елемент от ежедневието на всеки от нас. Подарете й грижи и любов, и се отдайте на незабравимо кафе изживяване всеки ден. Всяка еспресо кафемашина, която работи с капсули, с мляно кафе или кафе на дози и зърна има необходимост от почистване на натрупалите се замърсявания и котлен камък на всеки три или четири месеца или при консумация над 300 кафета. Спазвайки този принцип за поддръжка на Вашата кафемашина, Вие ще си подсигурите любимото кафе с перфектен вкус, който винаги сте очаквали.

Поддържайте свежестта на Вашите кафе напитки, като декалцирате машината си от котлен камък – препоръчително е това да се прави с помощта на таблетка при консумация на 300 до 500 направени напитки, или чрез използване на течен препарат за декалциране през интервал от 600-800 направени напитки. Така Вие ще запазите перфектната работа и топ формата на Вашата кафемашина. 

Важно: Машината трябва да се декалцира когато се появи индикация за това. Препоръчваме Ви да следвате инструкциите и насоките показани в клипа, с които ще поддържате
вашата машина в перфектно състояние.

 
Изгледайте внимателно и стъпка по стъпка нашето видео, което ще ви покаже процеса на декалциране на Вашата кафемашина.