Искаш да разбереш каква натура си и смяташ, че любимата ти кафе напитка може да разкрие що за човек си? Е, това е вярно! Cod Caffee смята, че любимия ти начин да консумираш своето кафе, може да разкрие част от личностните ти качества и да ти помогне да опознаеш малко по-добре себе си. Вкусовите ти предпочитания често се асоциазират с твоят характер. Разбери и ти какво казва чашата ти кафе за теб!

Ако обичаш да се събуждаш с чаша еспресо:Кафе Еспресо е знак, че ти си дружелюбен и се адаптираш сравнително лесно. Или просто обичаш вкуса на кафето: чист и чудесен.

Кафе Еспресо е знак, че ти си дружелюбен и се адаптираш сравнително лесно. Или просто обичаш вкуса на кафето: чист и чудесен. По този начин можеш да усетиш истинския му вкус и аромат, да оцениш качествата му и да те удари, както се казва, направо в петите. Според някой, това че обичаш да пиеш кафе еспресо, е знак на лидерство и трудолюбив характер. Както и знак, че пред вие сте човек, който винаги знае как да получи това, което иска. Често се смята, че ако пиеш свото кафе черно, т.е. без захар, ти си праволинеен и обичаш да държиш нещата прости. По характер си тих, но с променлив характер, често раздразнителен. Cod Caffee смята, че е възхитителна черта, ако обичаш чисто еспресо. Това е най-добрия начин да пробваш различни марки кафе и да избереш най-подходящия вкус за теб. Начин да се насочиш към по-силно, наситено кафе или по-леко, с кремообразна структура еспресо. Cod Caffee смята, че ти си истински любител на кафето и оценяваш истински му вкус.

Ако предпочиташ двойно еспресо, то ти си практичен и трудолюбив. Знаеш, че само една доза еспресо, няма да ти помогне, за това взимаш две. Любителите на двойното еспресо са енергични, не се задържат на едно място и обичат да са постоянно в движение. Все пак внимавайте с приемането на двойна доза кофеин.

Ако предпочиташ кафе лате:

Ако обичаш вкуса на кафето, но го комбинираш с мляко, под формата на кафе лате, се счита, че ти си често нерешителен и не обичаш да взимаш решения. Предпочиташ сигурността и не обичаш да пробваш нови неща. Доверяваш се само на вече проверени решения и не обичаш експериментите. Обичаш да се харесваш на хората и си изключително дружелюбен и мил. Не го правиш от лицемерие, а просто защото имаш благ характер. Според Cod Caffee кафе лате е чудесна напитка, особено ако е с гъста, кремообразна пяна. Нашия екип те приканва да опиташ да комбинираш любимата си напитка с малко топинг шоколад за експлозивен вкус.

Любителите на капучино се считат за дружелюбни, състрадателни, но и често разсеяни. Креативни, честни и мотивирани. Ако си любител на капучиното:

Капучиното е напитка, което се приготвя от еспресо с топло мляко и гъста пяна. Капучиното се предлага под няколко варианта като капучино класик и капучино гранде с двойно еспресо. Любителите на капучино се считат за дружелюбни, състрадателни, но и често разсеяни. Креативни, честни и мотивирани. С хората, които предпочитат чаша топло капучино, можеш да станеш чудесен приятел, но те бързо се отегчават от постоянството и ще ти трябва доста въображение, за да ги задържиш. Някой считат, че предпочитащите кафе под формата на капучино, са обсебващи и обичат контрола. Ние от Cod Caffee смятаме, че капучиното е най-добрия вариант за идващата зима. Начин да се сгрееш, да приемеш дневната си доза кофеин и да разпуснеш в приятна обстановка в някоя кафе. Ако приготвяш капучино у дома, нашия екип ти предлага да избереш подходяща кафемашина и кафе, което е плътно и силно, за да успееш да създадеш най-доброто капучино за теб и твоите приятели. Кафе Джоя е един от най-добрите варианти, защото тази италианска марка кафе, предлага много плътно и наситено еспресо.

За предпочитащите еспресо макиато:

Еспресо макиато е кафе напитка, която се приготвя от еспресо в малка чашка и малко пяна от мляко. Хората, които обичат тази напитка се смятат за традиционалисти и резервирани. Но и доста често може да се каже, че те просто не обичаш мустачките, които могат да се получат от капучиното. С еспресо макиато ти можеш да се насладиш много по-добре на своето еспресо, като усещаш неговия чист вкус и аромат, но просто леко си ги омекотил с гъста пяна от мляко. 

Студеното кафе - с лед или топка сладолед:

Любителите на студеното кафе обичат да отстояват позициите си. Независимо дали консумираш твоето еспресо с бучка лед или под формата на айс кафе, то ти знаеш как да следваш своето. Не се поддаваш на сезоните и си в кондиция по всяко време. Не позволяваш на нищо да те отклони от твоите планове. Cod Caffee ти препоръчва да пробваш своята любима кафе напитка с еспресо с нотки на шоколад, лешник или леки пикантни нотки.Смята се, че любителите на фрапучино предпочитат повече вкуса на сладоледа и сметаната, от колкото вкуса на кафето.

Защо предпочитате кафе американо:

Ако обичаш кафе американо, то ти си спокоен и постоянен в действията и решенията си. Обичаш простичките неща в живота и оценяваш малките жестове. Знаеш как да се насладиш на пикник в парка, пеенето на птиците и чашата с изключително дълго кафе. Cod Caffee ти предлага да опиташ и кафе под формата на кафе крема, което се предлага от Tchibo, Ecaffe и други производители на кафе. По този начин ще имаш също възможност да се наслаждаваш на дълга чаша кафе по време на почивката ти или дългия неделен следобед.

Ако предпочиташ фрапучино:

Смята се, че любителите на фрапучино предпочитат повече вкуса на сладоледа и сметаната, от колкото вкуса на кафето. Предполага се, че вие сте енергични, щастливи и обичате да се глезите. Не се ограничавате и взимате това, което ви харесва. Авантюристични натури и смели, готови да опитат всичко ново.

Кафе за из път:

Ако често си взимате кафе за из път, то вие сте сериозни и фокусирани. Предпочитате кафе за из път, защото смятате, че така ще спестите време и ще се заредите с нужната доза кофеин, докато свършите нещо друго. Предпочитате да сте винаги в движение и да довършвате нещата до край. Когато се захванете с нещо, нищо не може да ви спре. Дори и времето. Cod Caffee ви препоръчва да си позволявате от време на време кафе пауза, с която ще можете да се насладите истински на вкуса на кафето и да усетите прекрасния му аромат. Кафето не е само нужната доза кофеин, кафето е начин на живот и чудесна напитка, която може да ви даде много повече.