Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Интензитет
Арабика
Арабика
Робуста
Робуста
Цена

Caffe Vandino

Vandino е отлично кафе с фокус върху вендинг сектора!

Италианският кафе производител Vandino е компания, която фокусира своята дейност върху Хо.Ре.Ка. сектора. Той от своя страна обхваща нуждите на хотелиерството и ресторантьорството и влага своите усилия в това да им предложи първокласни и качествени продукти. Благодарение на своите неспирни усилия кафе Вандино успява да предостави само качествено вендинг кафе. Oще в началото на своята дейност италианката компания открива нишата на вендинг продуктите, която се нуждае от качествена продукция и прецизно обслужване, така че да може да предложи на крайния производител най-доброто Ho.Re.Ca. кафе. Вандино разработва детайлна мрежа за контрол, която обхваща всеки един процес на производство, дистрибуция и обслужване на вендинг автоматите, така че да улесни максимално своите клиенти. 

Vandino кафе е бранд с невероятен усет към кафето и много добро познаване на своите клиенти. Семейството на Вандино отлично знае, че за съвременния потребител практичността и спестеното време са водещи. В забързаното си ежедневие днешния клиент търси максимално лесен и бърз начин да получи желаните продукти. Ето как вендинг машините придобиват широка популярност. Чрез тях само за секунди можете да си вземете любимата топла напиткa или пакетирана закуска - нужно е само да пъхнете съответната сума, да натиснете един бутон и готово - получавате предпочитания продукт за секунди и то навсякъде - в офиса, сградата на някоя институция или дори на спирката. Компанията също е наясно, че в наши дни кафе пазарът е изключително добре развит, затова формулата за успех изисква отлично качество на продукцията. За да съчетае тези две пазарни потребности Caffe Vandino се насочва към хорека сектора и специализира дейността си в създаването на формули за превъзходно, качествено вендинг кафе.

Насладете се на качествено Ho.Re.Ca. кафе с богатото продуктово разнообразие Vandino от разтворими кафета, кафе на зърна, мляно кафе и други на топ цена само от магазин за кафе и чай от Cod Caffee!

Покажи:
Сортировка:
VANDINO Crema Professional кафе на зърнаКафе на зърна VANDINO Crema Professional – кафе за..
33.50 лв

VANDINO Espresso Aroma кафе на зърнаС шоколадовите си нотки и аромат на сушени плодове, ще се на..
12.30 лв

VANDINO Espresso Aroma Филтър дози Kафе на филтър дози VANDINO Espresso Aroma - смес от най..
15.75 лв

Kафе на филтър дози VANDINO Espresso Club е кафе със силен характер, идеален за любителите на насите..
6.30 лв

Kафе на филтър дози VANDINO Espresso Club е кафе със силен характер, идеален за любителите на насите..
15.75 лв

VANDINO Espresso Oro кафе на зърнаVANDINO Espresso Oro е вдъхновено от италианската кафе традици..
22.90 лв

Кафе на дози Caffe Vandino Еспресо АромаС монодози Еспресо Арома на Caffe Vandino, ще получите м..
6.00 лв

Caffe Vandino Espresso Bar е удоволствие във всяка чаша!Caffe Vandino Espresso Bar е превъзходно..
11.40 лв

Caffe Vandino Espresso Club е стилен подарък за ценителите на качественото кафе!Caffe Vandino Es..
19.90 лв

Caffe Vandino Espresso Crema поднася чаша уникално крема кафе от Италия!Caffe Vandino Espresso C..
10.80 лв

Caffe Vandino Grani поднася неповторим еспресо вкус с всяка чаша!Caffe Vandino Grani е превъзход..
33.50 лв