Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Интензитет
Цена

Eduscho

Eduscho пренася духа на Виена у дома

Eduscho e австрийска компания за кафе, основана от Едуард Шопф през 1949 година. Едушо кафе е еталон за австрийска традиция при изпичането на кафе зърната. Обширната продуктова гама се простира от силни кафе напитки с наситени вкус и аромат, до по-елегантни кафе специалитети, които се отличават с нежна текстура и фин вкус. След като стартира с голям успех и печели редица привърженици, компанията продада бранда на Tchibo. От 1997г. марката Eduscho се превръща в част от портфолиото на един от лидерите на световния пазар за кафе - Кафе Tchibo. Въпреки, че се присъединява към семейството на Tchibo, Едушо запазва своя характерен почерк, с който пренася духа на Виена у дома, в офиса и заведението. Eduscho e бранд, който съчетава дългогодишни традиции и познания за кафето, благодарение на което се превръща в лидер на кафе пазара в четири държави в Европа със своето натурално кафе.

Доверете се на автентичния вкус на австрийски кафе специалитети с богатото разнообразие от кафе на зърна и кафе аксесоари от Edusho, част от семейството на Tchibo, на топ цена само сега в онлайн магазин за кафе Cod Caffee!

Покажи:
Сортировка:
Eduschо КремаЗа "Eduscho Крема" се подбират специални кафе зърна, за да се получи тази..
32.15 лв

Eduschо Еспресо"Eduscho Еспресо" се изпича докато се получат тъмни на цвят кафе зърна,..
31.45 лв

Edusho Special Standart е кафе с превъзходен вкус и аромат, което впечатлява!Edusho Special Stan..
13.38 лв