Меню
Меню
Количка

Maromas Orphea 150 бр. 44 мм Кафе дози на цена 97.50 лв

Maromas Orphea 150 бр. 44 мм Кафе дози - Кафе
Maromas Orphea 150 бр. 44 мм Кафе дози - Кафе
Няма наличност
Maromas Orphea 150 бр. 44 мм Кафе дози - Кафе
Maromas Orphea 150 бр. 44 мм Кафе дози - Кафе
Maromas Orphea 150 бр. 44 мм Кафе дози на цена 97.50 лв
Maromas Orphea 150 бр. 44 мм Кафе дози в категория КафеПотопете се в страхотно кафе с Maromas Orphea 150 бр. 44 mm Кафе дози Почувствайте изкуството на кафето с чаши за кафе Maromas Orphea 150 бр.44 мм - въплъщение на лу...
  • Наличност: Няма наличност
  • Марка: Maromas Coffee
  • Модел: Orphea
  • Тегло: 1.50кг
  • SKU: MRM-0022
97.50 лв
Без данък: 97.50 лв
Филтър дози
Арабика100 %
ИнтензитетСилно (5)

Maromas Orphea 150 бр. 44 мм Кафе дози в категория Кафе

Потопете се в страхотно кафе с Maromas Orphea 150 бр. 44 mm Кафе дози

Почувствайте изкуството на кафето с чаши за кафе Maromas Orphea 150 бр.44 мм - въплъщение на лукс и вкус. Тези филтърни капсули, направени от внимателно подбрани зърна арабика, ще ви изненадат с наситения си вкус и изкусителен аромат. Всяка сварена чаша кафе ще има кадифена гладкост и перфектен слой пяна. С тези удобни и лесни за използване кафе капсули можете без усилие да се насладите на вкусно и удовлетворяващо еспресо у дома с кафемашина с хартиена капсула.

Кажете сбогом на отпадъците и здравейте на изключителното кафе. Кафените капсули Maromas са предназначени да осигурят безпроблемно приготвяне на кафе, елиминирайки необходимостта от прекомерно дозиране и разхвърляно почистване. С едно натискане на бутон можете да се поглезите с вкусна кафе пауза, по време на която всяка глътка доставя изискан вкус и истинска кафе наслада.

Всяка кутия Maromas Orphea съдържа 150 хартиени сашета за кафе, така че имате достатъчно количество висококачествено кафе за собствено удоволствие. Сега можете да закупите тези уникални кафе капсули на ненадмината цена от Cod Caffee. Просто направете поръчката си и ние ще я доставим направо до вратата ви, за да можете да се насладите на възхитителните вкусове на Maromas Orphea в уюта на собствения си дом.

За да запазите свежестта и качеството на кафе капсулите Maromas Orphea, съхранявайте ги на хладно и сухо място, далеч от пряка слънчева светлина. Благодарени