Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Система
Интензитет
Интензитет
Интензитет
Арабика
Арабика
Цена
Вместимост
Чинийка
Вид
Цвят
Унции
Брой
Вид шоколад
Вид опаковка
Брой

Maromas Coffee

Мисията на Coffee Maromas

С чаша кафе започват, подобряват се и дори се спасяват безброй човешки отношения. Поради тази причина, Маромас желае да развива и поддържа тази традиция!

Maromas Coffee е бранд, които осигурява най-висококачествено кафе за хотели и ресторанти по целия свят, където се оценява хубавото еспресо и се създават новите тенденции в света на кафето. Премиум кафе блендовете на Maromas Coffee и разнообразните продукти, се създават от експерти, които имат специална връзка с кафе индустрията, ресторантьорството и хотелиерството. Специалистите от Кафе Маромас търсят развитие както за вкуса и аромата на своите кафета, така и в областта на технологиите за производство на кафе продукцията, кафемашините и различните кафе аксесоари. Подборът на зеленото кафе, изпичането на кафе зърната и контрола на качеството, се развиват през последните 160 години в компаният. А марката Маромас набира популярност, опит и компетентност. За да съчетае по умел начин традицията с модерния, бързо променящ се свят и страшната конкуренция в света на кафето, Maromas Coffee преследва винаги високото качество и непрестанно си поставя нови цели в създаването на блендове кафе. На дневен ред се поставят винаги нуждите на клиентите и тяхното удоволствие при консумирането на всяка чаша кафе от Maromas Premium Coffee.

Кафе културата се развива по различни начини в различните страни през вековете. Maromas се опитват да следват всяка тенденция, като същевременно успяват да се запазят независими, докато задоволят вкусовите предпочитания за кафе на различни националности със своите различни блендове. Най-силните кафета през последните години, са създадени по вкуса на любителите на италианското кафе и италианската кафе култура, а еспресото е базирано на предпочитанията за новите кафе напитки - капучино, кафе лате, кафе макиато и др. С преминаването през различните страни, Maromas преоткрива различните предпочитания. Maromas Coffee знае, че любимото в България еспресо, не е толкова известно по на запад, и там ще откриете почитатели на кафе крема (Cafe Creme), а чашата с кафе ще ви се стори още по-пълна дори от чаша с дълго еспресо. Също така, преминавайки през кафетериите между Виена, Берлин и Амстердам, ще откриете, че филтърното кафе е достигнало завидни висоти в своите стандарти за качество. А Maromas обръща внимание и на това и как милиони хора в Севермна Америка и други части на света, обичат да се наслаждават на наистина голяма чаша пълна с кафе. Азиастките навици са също добре познати и любовта на хората в Индия към черното, силно кафе. Повечето култури запазват предпочитанията си през годините и се придържат към тях. За да задоволим всички, ние оценяваме техните вкусове, и това е, което ни прави различни. Това е предимството на Maromas Coffee.

Брандът Кафе Маромас е гаранция за качество за всички любители на кафето. 

Качеството на всяка кафе напитка е изключително важно, и това започва още със самото събиране на кафе зърната от кафеените дървета в плантациите, където експертите на Maromas отделят специално внимание на това да открият най-добрите дървета със зелено кафе. След това специалисти в изпичането на кафето, усвоили завидни умения и с дългогодишен опит, изпичат най-добрите кафе зърна, и създават блендове с прекрасен вкус, аромат и каймак. Най-добрите кафе напитки за всички любители на прекрасното еспресо. Сега моете да се убедите сами, благодарение на Cod Caffee, където ще откриете различните видове Премиум кафета на Маромас на топ цени. Потопете се в разнообразие от вкусове и вариации. Имате възможност да избирате между различни видове кафе на зърна, опаковани в различни разфасовки, за да бъдат удобни за консумация, както в офиса или заведения, така и у дома. Ще се потопите в разнообразие от мляно кафе в различни опаковки и кафе капсули за всеки вкус и всеки дом, съвместими с Nespresso система. Направете правилния избор за Вашето сутрешно кафе на супер цени.

Покажи:
Сортировка:
Кафе зърна Maromas ArabeaВкус от ИталияMaromas Arabea е прекрасното италианско еспресо на зъ..
65.40 лв

Gold Espresso Italiano 1 кг. кафе зърнаMaromas Gold е чудесен избор, ако желаете да се насл..
46.10 лв

Maromas Orphea кафе зърнаЕспресо Orphea е прекрасно кафе, което е накарало хиляди по целия ..
49.40 лв

Кафе зърна Maromas PlatineaВкус от ИталияКафе на зърна Maromas Platinea Private Selection Es..
38.80 лв

Комбинирайте своето кафе Maromas с бяла кристална захар на Coffee Maromas, за да се насладите на едн..
19.20 лв

Подсладете Вашето еспресо, капучино и всяка ваша кафе напитка с луксозната кафява захар на Maromas C..
41.40 лв

Комплект чаши за Вашето любимо кафе изживяванеMaromas Coffee ви предлага комплект порцеланови ча..
43.00 лв

Комплект чаши за Вашето любимо капучиноНасладете се на любимата си млечна напитка в порцеланова ..
54.00 лв

Комплект чаши за Вашето кафе лате или капучино грандеС комплектите на Maromas Coffee Вие ще имат..
68.00 лв

Капсули кафе Арабеа за Nespresso SystemMaromas Ви представя капсули Nespresso System. Разнообраз..
15.00 лв

Кафе зърна Maromas Arabea - вкус от ЕтиопияНасладете се на прекрасно еспресо, вкус на кафе зърна..
19.00 лв

Fine & Free NespressoДоброто безкофеиново еспресоКафе дозите на Маромас са удобния начин..
105.00 лв

Fine & Free NespressoДоброто безкофеиново еспресоНасладете се на еспресо без кофеин, с н..
14.00 лв

Кафе зърна Marmea BlendЗапознайте се с Maromas Marmea Mild Selection Blend Espresso. Предлага се..
32.90 лв

Кафе на хартиени дози ОрфеаMaromas Orphea са прекрасни филтър дози за всеки изискан вкус. Пригот..
97.50 лв

Orphea Nespresso капсулиЗа почитателите на МаромасMaromas създават капсулите Orphea за кафем..
15.00 лв

Насладете се на приятна кафе пауза в чудесната атмосфера на кафе аксесоарите на Coffee Maromas. Взем..
12.96 лв

Какао на прах Maromas Hot chocolateЗа любителите на горещия шоколад Маромас създава своя Ho..
43.00 лв

Шоколад на пакетчета Maromas Hot chocolateУдобството на топлия шоколад в пакетчета. Можете ..
35.00 лв

Изискана картонена чаша за еднократна употреба на Coffee Maromas. Кафе аксесоар за всеки дом, офис и..
7.80 лв