Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Интензитет
Вид
Арабика
Вид
Робуста
Цена

Simat

Simat е сигурен партньор за вашия вендинг бизнес!

Simat е семейна компания, основана през 1979г. в Испания, специализирана в производството на разтворими напитки за обслужване на вендинг сектора. Още в началото на своята дейност, брандът изхожда от идеята да осигури качествени, инстантни продукти за вендинг машини и автомати, с които разтворимото кафе вече да придобие по-висококачествени вкусови и ароматни характеристики. Благодарение на своята първокласна продукция от разтворими напитки Симат се превръща в специалист и лидер във вендинг сектора, не само на локално ниво, но и из цял свят. За да остане вярна на изключително високите си стандарти за качество, дистрибуция и обслужване, компанията създава стриктна мрежа за контрол на качеството и безопасност на хигиената и храните, така че да предложи на своите клиенти не просто отлични суровини, но и отлична преработка. 

Част от работата на испанския бранд е и съвместната работа с Университета за изследване и разработване на нови продукти в Барселона, като тази кооперативна работа позволява на компанията да разработва продукция, отговаряща на прогресивно развиващите се нужди на пазара и високите изисквания за качество, практичност и новаторство. Симат разполага и с гъвкава система на производство, чрез която успява да разработи формули за обширна гама млечни продукти, горещи шоколади, кафета, чайове и супи, с която да покрие различните и многообразни вкусове на крайните потребители.

Simat е компания която оперира в нишата обхващаща вендинг търговията, а същевременно с това залага на предоставяне на отлично обслужване на своите клиенти. С цел да ги улесни максимално, фирмата е гъвкава в предлагането и разполага с богат асортимент от всякакъв тип продукти за вендинг автомати от хранително-вкусовия тип. По този начин с една поръчка клиентът може да получи целият набор от стоки, необходими за обслужването на вендинг машините.

Изберете предпочитаните от вас продукти, част от богатото разнообразие разтворими, инстантни напитки и продукти за вендинг сектора на топ цена само от магазин за кафе и чай Cod Caffee!

Покажи:
Сортировка:
Simat Bombоn е апетитно изкушение за всеки любител на какаото!Simat Bombоn е чудесен продукт, ко..
8.10 лв
Според 1 оценки.

Simat Creamer е идеалният завършек на всяко кафе!Simat Creamer е уникален продукт, в разфасовка ..
4.55 лв

Simat Roja е превъзходно допълнение към всяко кафе!Simat Roja е апетитен продукт, в разфасовка о..
5.30 лв

Simat Roja Sin е придава неустоима плътност и аромат на всяко кафе!Simat Roja Sin е уникален гра..
5.40 лв

Simat Sport е пленителен продукт за всеки ценител на шоколадовите изкушения!Simat Sport е уникал..
7.85 лв

Simat Горски плод е разкошен чай, който ще ви стопли и ободри по всяко време на деня!Simat Fruit..
11.50 лв

Simat Гранулирано разтворимо кафе поднася 100% Арабика качество на практичния потребител!Simat Р..
9.65 лв

Simat Лимон е неповторимо свеж чай, който ще ви ободри по всяко време на деня!Simat Lemon е разт..
8.55 лв

Simat Мента е разтворим чай с неповторима свежест и пленителен ментов вкус!Simat Mint е разтвори..
11.50 лв

Simat 100% Natural е неустоимо съчетание на вкусно кафе с галещо сетивата, пухкаво мляко!Simat 1..
13.50 лв

Simat Mezcla е силно и плътно еспресо, с което да поглезите сетивата си!Simat Mezcla е превъзход..
14.20 лв

Simat Seleccionado е ароматно и апетитно еспресо с дъх на шоколад, което ще ви плени с първата глътк..
15.60 лв