Меню
Меню
Филтър
Количка

Hausbrandt

Hausbrandt

Hausbrandt е италианска кафе марка, която има дългогодишна история и прочутия си име в света на кафето. Марката е основана през 1892 г. в Триест от Франсиско Hausbrandt. От първите си стъпки като малък семеен бизнес, Hausbrandt се разраства и става значимо име в индустрията.

Това семейство има почти вековна традиция и страст към създаването на превъзходно кафе. Основателите са се посветили на производството на кафе с високо качество, което да задоволява изискващите вкусове на множество клиенти.

Тяхната преданост към вкуса и качеството се отразява в продуктите на Hausbrandt. Марката предлага голямо разнообразие от кафе с различни аромати и произходи, включително смеси от най-добрите кафета от цял свят. Независимо дали предпочитате еспресо, капучино или филтърно кафе, Hausbrandt има нещо за всякакъв вкус и предлага на своите клиенти перфектно приготвено кафе, което ще задоволи дори най-претенциозните палета.

Със своята богата история и преданието си към качеството, Hausbrandt продължава да радва любителите на кафе с вкусни и изящни продукти, които грабват сърцата и сетивата на всички които ги опитат.

Културата на кафето в Hausbrandt

Hausbrandt е италианска кафе компания, известна със своето превъзходно кафе и богата история в културата на кафето. Основана през 1892 година, Hausbrandt се отличава с внимателното си печене на кафето, което дава на напитката изключителен вкус и аромат.

Културата на кафето в Hausbrandt се отразява в изисканата им колекция от сортове кафе. Компанията използва само най-качествените зърна от различни региони по света, които се отглеждат и събират с голяма грижа. Стриктното им качество контролира и гарантира, че всеки глътка от Hausbrandt кафето е перфектен опит.

Известни сортове кафе на Hausbrandt

Hausbrandt предлага разнообразие от изключителни сортове кафе, които задоволяват и най-изисканите вкусови предпочитания. Някои от техните най-известни сортове включват:

  • Trieste Espresso: Интензивно и ароматно кафе, с характерна нотка на печени ядки и шоколад. Подходящо за истинските почитатели на еспресо.
  • Gourmet: Богато и плътно кафе с нюанси на печени ядки и шоколад. Подходящо за любителите на кремообразен капучино или лате макиато.
  • Trieste Decaffeinated: Кафе без кофеин, със запазените аромати и вкус на пълното кафе от Trieste. Идеално за тези, които искат да се насладят на кафето, без да се тревожат за кофеиновия ефект.

Без значение кой сорт предпочитате, Hausbrandt ви предлага само изключително кафе с богат вкус и аромат, което ще задоволи дори най-взискателните любители на кафето.

Разнообразни продукти на Hausbrandt

Hausbrandt е италианска компания за кафе, която предлага широка гама от качествени продукти за удоволствие на любители на кафето по целия свят.

Тя предлага разнообразни кафета, като еспресо, капучино, лате и други, с различни силни аромати и вкусове, които задоволяват и най-изисканите палитри. Hausbrandt използва само внимателно подбрани кафени зърна от най-добрите плантации, за да осигури неповторимото качество на своите продукти.

Освен кафето, Hausbrandt предлага и други продукти свързани с кафето. Това включва кафе машини, кантари, филтри, чаши и други аксесоари, които допълват вашето кафе изживяване.

Независимо дали сте любител на традиционното италианско еспресо или търсите нещо ново и различно, Hausbrandt ще ви предложи качествено и задоволство на всяка капка кафе. Тя има богат опит и присъствие на пазара в продължение на много години, което гарантира непроменливо високото качество на своите продукти.


Марка: Hausbrandt
Hausbrandt Academia на зърна 1 кг (Кафе)Богата комбинация от внимателно подбрани зърна със single origine произход. Кафе с гладък, но интензивен вкус,..
76.00 лв
Без данък:76.00 лв
Марка: Hausbrandt
Hausbrandt Canal Grande на зърна 1 кг (Кафе на зърна)Hausbrandt Canal Grande е богата комбинация от избрани 100% сортове арабика. Основните му характе..
82.90 лв
Без данък:82.90 лв
Купи
Марка: Hausbrandt
Hausbrandt Decaffeinato 250гр мляно мет. кутия (Кафе) Кафето Hausbrandt Decaffeinato е направено специално за тези, които искат да се насладят на люби..
22.90 лв
Без данък:22.90 лв