Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Продукти
PDF Catalog

Насипен чай

Няма продукти в тази категория.

Насипен чай

Насипният чай е здравословен и ароматен подарък за всеки!

Напоследък, идеята за здравословен живот в синхрон с природата, придобива все по-голяма популярност. В този ред на мисли, намалената консумация на кафе за сметка на чай, се превръща в глобална тенденция. Освен богато разнообразие от вкусове и аромати, чаят ни дава топлота, сили и енергия със всяка чаша. Чаят се приготвя от чаеното растение Camellia sinensisе, познато още като чаено дърво. Днес, ние различаваме няколко вида чай - зелен, жълт, черен, билков, оолонг и безкофеинов чай. Независимо кой е предпочитаният от вас вкус, трябва да обърнете внимание на неговото приготвяне. За да извлечете максималните вкусови и ароматни характеристики от чаената напитка, изберете любимия си вкус под формата на насипен чай.

Насипният чай е най-полезният начин за консумация на топлата напитка. Гарантирано той е по-концентриран с антиоксиданти и растителни полифеноли, поради съдържанието на по-големи листа, което разбира се прави чая, в насипната му форма, много по-здравословен. Друг плюс от консумацията на насипен чай е огромният избор на разновидности. От четирите основни групи на зелен чай, бял чай, плодов чай и черен чай се произвеждат хиляди отделни видове чаени смеси. Освен това всеки ценител на топлата напитка може да комбинира и експериментира с нови видове чай. Насипният чай дава много по-дълготраен аромат и значително по-концентриран вкус, с които събужда сетивата на своите почитатели. Друго голямо преимущество от консумацията на насипната форма на чая е неговата свежест. Насипния чай трябва да е не ''по-стар'' от 12 месеца, което гарантира неговата запазена свежест, а оттам и по-добри вкусови и уханни характеристики.

Насладете се на  голямо разнообразие от здравословен, вкусен и ароматен чай в насипна форма. Изберете любимата си чаена смес от продуктите на доказани производители на чаени специалитети на топ цена от онлайн магазин за чай Cod Caffee!