Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Продукти
PDF Catalog

Шоколад на капсули

Няма продукти в тази категория.

Шоколад на капсули

За горещия шоколад!

Шоколадът е най-обичания продукт на голяма  част от хората. Консумира се под различни форми -  като съставка в сладкиши или под формата на напитки. Доказани са ползите от шоколадовото изкушение над организма и духа. Благодарение на шоколада на капсули сме по-щастливи, а с чаша в ръка пълна с горещ шоколад усещаме спокойствие и уют, точно това прави топлата напитка идеалния избор по всяко време на деня. Чаят и кафето са част от ежедневието ни, но шоколадовата напитка е може би най-добрата награда по време на почивка или след дългия работен ден. С помощта на шоколада на капсули, можем лесно и бързо да си приготвим любимата напитка.

Насладете се на момента с превъзходното усещане на гореща шоколадова напитка. Шоколад на капсули на топ цена само от онлайн магазин за кафе и чай Cod Caffeе!