Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Марки
Цена
Вид шоколад
Вид опаковка
Продукти
PDF Catalog

Шоколад на капсули

Покажи:
Сортировка:
Поради забавени поръчки на продуктите на Caffe Cagliari, Cod Caffee Ви препоръчва да пробвате топъл ..
8.40 лв
Капсули шоколад Dolce Gusto Chococino За любителите на мекия вкус на шоколада, Dolce Gusto Ви пре..
9.99 лв
Според 1 оценки.
Шоколад на капсули

За горещия шоколад!

Шоколадът е най-обичания продукт на голяма  част от хората. Консумира се под различни форми -  като съставка в сладкиши или под формата на напитки. Доказани са ползите от шоколадовото изкушение над организма и духа. Благодарение на шоколада на капсули сме по-щастливи, а с чаша в ръка пълна с горещ шоколад усещаме спокойствие и уют, точно това прави топлата напитка идеалния избор по всяко време на деня. Чаят и кафето са част от ежедневието ни, но шоколадовата напитка е може би най-добрата награда по време на почивка или след дългия работен ден. С помощта на шоколада на капсули, можем лесно и бързо да си приготвим любимата напитка.

Насладете се на момента с превъзходното усещане на гореща шоколадова напитка. Шоколад на капсули на топ цена само от онлайн магазин за кафе и чай Cod Caffeе!