Меню
Меню
Количка

Кафемашини с A modo mio система

Кашемашини с A Modo Mio система пренасят професионализма на кафе от Италия и във вашия дом!

Кафемашините с А Modo Mio система са ексклузивен и иновативен начин да пренесете неповторимия и автентичен вкус на италианското еспресо и в своя дом или офис. Кафе системата А Modo Mio е уникално постижение сред домашните машини за приготвяне на еспресо, тъй като работи с 100% извличане технология, която позволява да се използва оптималното количество кафе от капсулите, като така ще сервирате чаша плътно и кремообразно кафе всеки път. Кафемашините А Modo Mio са идеалното решение за съвременното желание да впечатлим своите гости с традиционен еспресо вкус, типичен за луксозните италиански заведения, у дома. А Modo Mio покрива всички вкусови и ароматни характеристики на отличния еспресо специалитет и може да задоволи и най-взискателния вкус. A Модо Мио система е предназначена да затвърди вкуса и уханието на автентичното кафе с характерните плътност и каймак, които ще пренесат духа на Италия във всеки дом. Кафемашините, съвместими с А Modo Mio кафе капсули, позволяват да изберете своя любим кафе вкус и да си го приготвите по всяко време на деня, по неповторимо лесен, удобен и дори забавен начин.

Вкусът на капсулите кафе за А Modo Mio система, съчетава традиционните кафе смеси с едни нови и неповторими жизненост и елегантност. Във всеки вид капсули за кафемашини А Modo Mio се съдържа само висококачествено кафе, гарантиращо перфектна чаша, прясно приготвено еспресо кафе, което ще задоволи всеки вкус. Всяка А Modo Mio капсула съдържа 7.5 гр. предварително подбрано, смляно и приготвено кафе, с което направата на вашето кафе е лесна и бърза задача, а кафето запазва своята свежест и перфектен вкус. Същото количество кафе се използва и от професионален бариста по заведенията, когато поръчате своя кафе специалитет, така че технологията на капсули А Modo Mio за пореден път доказва своя професионализъм.

A Modo Mio системата се появява на пазара като патент на италианския бранд Лаваца и е технологичен резултат от партньорството на две водещи, италиански компании в кафе индустрията, чиято мисия е да предложат на потребителите най-качествени продукти. Съвместната работа на кафе експертите от Saeco, пионер-производител на високо-технологичните еспресо машини, и Lavazza - утвърден производител на превъзходни и запомнящи се кафе блендове, създава иновативна, домашна система за приготвяне на автентичното италианско кафе. Днес, компания Лаваца не държи патента над A Modo Mio система и всеки любител на ароматната напитка има богат избор от кашемашини със система A Modo Mio, която ще си поднесе любимото италианско еспресо и у дома.

Изберете своята кафемашина с A Modo Mio система, съвместима с кафе капсули някой от водещите кафе производители като Lavazza, Caffe Gioia, Pera, Covim и много други на супер цена от магазин на кафе и чай Cod Caffee!

Няма продукти в тази категория.