Меню
Меню
Количка

Капсули Tassimo система

Капсули Tassimo система

T DISC-System INTELLIBREW™

T DISC е патентована кафе капсула, специално пройзведена за TASSIMO машини. Баркод на всяка отделна T DISC се разчита от машината и съдържа цялата необходима информация за правилната дължина на напитката, температурата и продължителността на приготвяне.

Можете без притеснение да редувате напитките, защото системата T DISC предотвратява смесването на вкусове, а диспенсерът се почиства внимателно с пара след всяка напитка. Любимата Ви напитка ще бъде идеална всеки път! 

Опитайте от неустоимите модели на кафе капсули за Бош Тасимо в България. Вече има напитки за цялото семейство и за всички колеги – кафе капсули Tassimo Jacobs и др. марки, капучино и лате, чай Twinings Tassimo и горещ шоколад. Насладете се на любимата си Tassimo напитка, като я приготвите бързо и лесно. 

За всички почитатели на кафето, които търсят удобен и вкусен начин за приготвяне на своята обичана напитка, Tassimo системата с кафе капсули предлага идеалното решение. Тази иновативна технология ви позволява да се наслаждавате на разнообразни кафе напитки с минимален напор и максимален вкус. В следващите редове ще разгледаме как работи Tassimo системата и как можете да се наслаждавате на качествено кафе у дома.

Tassimo Кафе Капсули: Бързо и Лесно: Tassimo капсулите са специално разработени, за да съдържат точното количество кафе или друга напитка, което ви е необходимо. Всяка капсула е оптимизирана за съответния вид напитка, като еспресо, капучино, лате, чай и др. Просто поставете капсулата в Tassimo кафемашина, натиснете бутон и наблюдавайте как магията се случва пред вас.

Разнообразие от Вкусове: Tassimo предлага широка гама от вкусове и марки кафе, с които можете да се наслаждавате на различни напитки всеки ден. Независимо дали сте по силно еспресо, кадифено лате или освежаващ зелен чай, Tassimo има капсула за вас. Това ви позволява да разнообразите своето кафе изживяване и да откривате нови вкусове в уюта на дома си.

Удобство и Бързина: С Tassimo системата, приготвянето на кафе става бързо и лесно. Няма нужда от мелене на кафето, измерване на порциите или чакане на варенето. Всичко, което трябва да направите, е да изберете вашата капсула, поставите я в машината и стартирате процеса. Системата съчетава вкус и удобство, което е идеално за заетите съвременни хора.

Tassimo системата с кафе капсули е перфектният начин да се насладите на вкусното кафе и други напитки в комфорта на своя дом. С разнообразието от вкусове и удобството на приготвянето, тази система е популярен избор сред любителите на кафето и чая. Докато се наслаждавате на вашата следваща чаша, може да се чудите как сте живели без Tassimo системата до сега.

Няма продукти в тази категория.