Меню
Меню
Филтър
Количка

Капсули illy система

illy кафе капсулите за цялото семейство

Капсулите illy, които Cod Caffee предлага, Ви гарантират еспресо, с плътен вкус, кремообразна пяна и цвят на лешник. Аромат с лека нотка на шоколад, който ще запомните за дълго време. С кафе капсулите на illy ще си осигурите истинско италианско еспресо, приготвено вкъщи с минимални усилия.

В Cod Caffee ще откриете съвместими с IperEspresso система и MPS система капсули кафе на illy на топ цена. Революционни системи, които illy създава на базата на своя опит за Вас и цялото Ви семейство. Насладете се на възхитително кафе. С дебела, плътна пяна и цвят на лешник, със симфония от аромати, с нотки на шоколад, хляб, мед и карамел. Специални вкусове за нашите специални клиенти. Ето това трябва да бъде истинското еспресо. Това е, което прави еспресото на illy толкова харесвано и търсено. 

Тайната на кафето illy

Всеки бленд на illy се състои от различни видове зърна Арабика, отглеждани на различни континенти от най-добрите производители на кафе. illy създава перфектно балансирано еспресо с приятен вкус и отличителен аромат. Специалистите на Или подбират внимателно зърната от различните реколти кафе, за да Ви осигурят познатите качества на кафето illy, чаша след чаша. Специално блендирани  и бавно изпечени зърна се използват за различните системи, кафе на зърна, мляно кафе и E.S.E. кафе дози. Насладете се на свеж вкус и аромат на прясно изпечено кафе със всяка чаша еспресо.

Когато става въпрос за италианско кафе, Illy е едно от първите имена, които идват на ум. Със своите иновативни кафе капсули, Illy предлага премиум изживяване за всички, които желаят да се насладят на автентичен италиански вкус директно в своя дом.

Превъзходен Вкус и Аромат: Illy кафе капсули са формулирани с голяма прецизност, за да предоставят неповторим вкус и аромат. Благодарение на технологичната иновация и научни подходи, всяка капсула предлага кафе, което е балансирано до съвършенство. От нотки на шоколад и карамел до цветни и флорални аромати, Illy ви предлага широк спектър от вкусове.

Лесен и Бърз Начин за Приготвяне: С Illy кафе капсулите, приготвянето на идеалната чаша кафе никога не е било по-лесно. Просто заредете капсулата във вашата машина и натиснете бутона. За минути, ще имате готово еспресо, капучино или каквато и да е друга кафе напитка, която сърцето ви желае.

Надеждност и Качество: Illy се отличава с високо ниво на качество, устойчивост и надеждност. Кафето е отглеждано и избрано от експерти, а капсулите са създадени така, че да запазват свежестта и аромата на кафето за продължително време.

Illy кафе капсулите предлагат съвършена комбинация от удобство, качество и изкуство на приготвяне на кафе. Ако търсите начин да внесете малко италианска магия във вашето ежедневие, няма по-добър начин от това да изберете Illy. С този избор, всяка ваша чаша кафе ще бъде повече от просто напитка; тя ще бъде истинско изкуство.