Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Марки
Цена
Продукти
PDF Catalog

Капсули illy система

Покажи:
Сортировка:
illy Еспресо тъмно изпеченоКапсулите "Espresso Dark Roast" на illy са съвместими с каф..
13.12 лв
illy Безкофеиново еспресоКапсулите "Безкофеиново еспресо" на illy са съвместими с..
13.12 лв
illy Еспресо средно изпеченоКапсулите на "Espresso Medium Roast" на illy са съвме..
13.12 лв
illy Дълго еспресоКапсулите "Дълго еспресо" на illy са съвместими с машини с MPS ..
13.12 лв
illy Моноарабика ГватемалаВ Гватемала, кафето расте в девствените планински райони, където земед..
25.80 лв
illy Безкофеиново еспресоБезкофеиновото еспресо на illy, съвместимо с капсулите iperEspress..
25.80 лв
illy Еспресо средно изпечено"Espresso Medium Roast" на illy притежава типичният б..
25.80 лв
illy Моноарабика Бразилия Бразилия е водещият производител на кафе зърна Арабика, коит..
25.80 лв
Капсули illy система

illy кафе капсулите за цялото семейство

Капсулите illy, които Cod Caffee предлага, Ви гарантират еспресо, с плътен вкус, кремообразна пяна и цвят на лешник. Аромат с лека нотка на шоколад, който ще запомните за дълго време. С кафе капсулите на illy ще си осигурите истинско италианско еспресо, приготвено вкъщи с минимални усилия. В Cod Caffee ще откриете съвместими с IperEspresso система и MPS система капсули кафе на illy на топ цена. Революционни системи, които illy създава на базата на своя опит за Вас и цялото Ви семейство. Насладете се на възхитително кафе. С дебела, плътна пяна и цвят на лешник, със симфония от аромати, с нотки на шоколад, хляб, мед и карамел. Специални вкусове за нашите специални клиенти. Ето това трябва да бъде истинското еспресо. Това е, което прави еспресото на illy толкова харесвано и търсено. 

Тайната на кафето illy

Всеки бленд на illy се състои от различни видове зърна Арабика, отглеждани на различни континенти от най-добрите производители на кафе. illy създава перфектно балансирано еспресо с приятен вкус и отличителен аромат. Специалистите на Или подбират внимателно зърната от различните реколти кафе, за да Ви осигурят познатите качества на кафето illy, чаша след чаша. Специално блендирани  и бавно изпечени зърна се използват за различните системи, кафе на зърна, мляно кафе и E.S.E. кафе дози. Насладете се на свеж вкус и аромат на прясно изпечено кафе със всяка чаша еспресо.