Меню
Меню
Количка

Био чай

Био чай

Био чаят е стремеж към природосъобразен начин на живот

Чаят е вкусна и ободрителна напитка, добре позната във всяко домакинство. В наши дни, сме толкова свикнали с чаят като напитка за редовна и честа консумация, че дори не се замисляме колко е важно да следим за качеството на избрания от нас продукт. Чаените напитки са разпространени на пазара под множество различни форми като насипен чай, пакетчета чай, чай на гранули, чай на капсули, био и органичен чай. Разнообразието от билки с индивидуални вкусови и аромати характеристики, дават на съвременния човек богат избор на отделни видове чай. Независимо дали предпочитате зелен чай, черен чай, жълт чай, билков чай, безкофеинов чай, оолонг чай или бял чай, ние в Cod Caffee знаем, че искате да получите най-доброто качество и вкус в един продукт. Ето защо в магазин за кафе и чай Cod Caffee можете да избирате от широка гама био сертифицирани чаени продукти, с доказано качество и произход.

Напоследък се забелязва тенденция все по-голям брой хора да се ориентират към био съобразния начин на живот, който е свързан с живот в синхрон с природата и внимателен подбор на продуктите, които ежедневно консумираме. За да отговорят на тази нарастваща тенденция, производителите на чай, преориентират производствения процес към направа на чай в различни форми, за направата, на който се използват билки от контролирани райони. Чаените смеси, сертифицирани като био чай, гарантират, че в състава им няма да открием пестициди, минерални торове или генни модификации.

Чаят като тенденция

Историята на чаените напитки датира от преди 4 500 години и пиенето на чай е рутина за много от нас. Отделните народи консумират топлата напитка по разнообразни начини, а на много места пиенето и е цяла церемония. Днес, консумацията на чай се е превърнала в глобална тенденция. В европейски и световен мащаб, привържениците на био съобразния начин на живот, се отказват от кафето и се ориентират към редовното пиене на чай, и то все по-често био чай, като продължение на стремежа към природосъобразен начин на живот.

Живейте в синхрон с природата и се насладете се на топлотата и вкуса на чист, био чай. В магазин за кафе и чай Cod Caffee ще откриете голямо разнообразие от чаени продукти с био произход на доказани производители на чай като: Pure, Sir Henry на Tchibo, Ristora, Julius Meinl, Tonino Lamborghini, Sandemetrio и много други на чудесна цена!

Няма продукти в тази категория.