Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Марки
Мощност
Налягане
Пестене на енергия
Еспресо
Капучино
Продукти
PDF Catalog

Ръчни кафемашини

Покажи:
Сортировка:
Delonghi EC 680 e професионално решение за всеки дом или офис!Delonghi EC 680 e кафемашина за мл..
409.00 лв
Ръчни кафемашини

Кафемашини за мляко кафе и филтър дози E.S.E

Кафето е любимата напитка на милиони хора по цял свят, от векове насам. Кафето е познато на хората от изключително много време и днес кафе почитатели се радват на широко разнообразие от вкусове, аромати, видове кафе, както и начини за неговото приготвяне. Поради високото потребление кафе производителите са длъжни да произвеждат качествени кафе продукти, в унисон с тенденциите при потребителското поведение. Съвременният потребител изключително много цени първокласното качество на продуктите, които консумира, както и практичността, изразена в улеснено ползване и спестено време. Ето защо приготвянето на любимият кафе специалитет вече е удобно, лесно, чисто и природосъобразно.

В наши дни кафемашината е незаменим уред във всяко домакинство или офис, тъй като се превръща в най-лесния и приятен начин за направата на чаша превъзходно еспресо навсякъде и по всяко време. Само с използване на машина за кафе, кафе ценителите могат да постигат уникален резултат с всяка чаша и да се насладят на неповторимите вкус и аромат на прясно кафе. Кафемашините за дози и мляно кафе са един от най-лесните и бързи начини за приготвяне на любимата напитка. От Вас се изисква само да заредите приставката с мляно кафе или кафе на дози, да натиснете бутона и вашето кафе е готово - с минимални усилия получавате максимално качествена чаша кафе. Осъвременените машини за кафе, работещи с кафе дози и мляно кафе предлагат разнообразни характеристики, с които направата на вашето кафе е по-бърза и по-лесна, а поддръжката и почистването на самата машина са изключително лесни задачи.

Открийте идеалното допълнение към всяко помещение, което ще ви поднесе неповторим вкус на първокласен кафе специалитет. Изберете кафемашина за дози и мляно кафе за вашия дом, офис или заведение, от богатия продуктов асортимент на Cod Caffee, само при нас на топ цена!