Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Марки
Цена
Продукти
PDF Catalog

Капсули iperEspresso система

Покажи:
Сортировка:
Моноарабика Етиопия Счита се, че кафето произлиза от горите на Етиопия. То все още расте там, в д..
25.80 лв
illy Моноарабика Гватемала В Гватемала, кафето расте в девствените планински райони, където земед..
25.80 лв
illy Безкофеиново еспресо Безкофеиновото еспресо на illy, съвместимо с капсулите iperEspress..
25.80 лв
illy Еспресо средно изпечено "Espresso Medium Roast" на illy притежава типичният б..
25.80 лв
illy Моноарабика Бразилия  Бразилия е водещият производител на кафе зърна Арабика, коит..
25.80 лв
illy Еспресо тъмно изпечено "Espresso Dark Roast" на illy със тъмно изпечени ..
22.15 лв
illy Еспресо тъмно изпечено "Espresso Dark Roast" на illy със тъмно изпечени зърна е с ..
25.80 лв
Кафе капсули за iperEspresso система на illy Кафето на Illy за бленда Iddilyum са приготвени само..
25.80 лв
illy Моноарабика Колумбия В Колумбия, по склоновете на Андите и Кордилери, са създадени идеалните..
25.80 лв
illy Моноарабика Коста Рика В Коста Рика кафето е известно с това, че се обръща специално вн..
25.80 лв
illy Моноарабика Индия В Индия кафето расте под сянката на гъстата растителност, заедно с други в..
25.80 лв
Капсули iperEspresso система

Капсулите illy - за всеки дом и всеки вкус

Cod Caffee избра да ви предложи illy, защото illy познава кафето и знае, че еспресото носи чисто удоволствие. За illy създава iperEspresso системата. Капсулна система, която ще Ви осигури уникално еспресо у дома. Само едно докосване на бутона на кафемашина illy и за 30 секунди Вие ще приготвите удоволствие в чаша, по всяко време, на всяко любимо за Вас място. Еспресото от кафе капсула, съвместима с IperEspresso System, е копринено, ароматно, богато и балансирано, с прекрасен каймак, който се носи по нежната повърхност на Вашето кафе.

iperЕspresso е революционна система

illy гарантира качеството на кафе капсулите iperEspresso. Системата, комбинация от кафемашини и капсули, е изпипана до най-малкият детайл, поддържа определена температура при приготвянето на Вашето кафе, високо налягане за максимално извличане на кафе екстракт и бързо време за приготвянето на една чаша кафе. Уникалната iperEspresso дължи своят успех най-вече на революционния начин на извличането на кафето от капсулата чрез две фази. 

В първия етап "hyper-infusion" гореща вода под изключително високо налягане създава оптимални условия за извличането на максимално добър вкус и аромат от най-доброто кафе в света, събрано във Вашата капсула.

Във втория етап "emulsion" кафето преминава през долната част на капсулата, извличайки кадифено мека пяна. Така системата iperEspresso ви дава възможност да приготвите най-доброто еспресо правено до сега в домашни условия.

Капсулата, в която се поставя дозата кафе, е ключът към успехът на iperEspresso. В нея се съдържа същото изключително кафе, което illy осигурява за другите си продукти, комбинация от девет сорта зърна Арабика, внимателно подбрани и изпечени. Капсулата е със специална перфорация, която осигурява разтварянето й само, когато водата достигне определено налягане, осигурявайки перфектно извличане на съдържанието на кафе. Изберете Вашия любим вкус на топ цена само в Cod Caffee и не се колебайте да поръчате още сега!