Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Продукти
PDF Catalog

Кафемашини с Dolce Gusto система

Няма продукти в тази категория.

Кафемашини с Dolce Gusto система

Невероятната система за кафе, съвместима с кафе капсули Dolce Gusto. Отличават се с неустоим вкус и силен аромат.  Брандът Dolce Gusto е  познат и признат по цял свят. С кафемашините Dolce Gusto създаването на първокласно кафе, с отличен вкус присъщ на кафе специалитети от най-елитните италиански заведения, се превръща в напълно постижима задача за всеки любител на ободряващата напитка. Системата Долче Густо предлага богат асортимент от вкусово и ароматно разнообразие, с която можете да си подарите чаша еспресо, мокачино и други топли и вкусни специалитети с натискането на един бутон. Простата технология на Dolce Gusto улеснява потребителя - за да получите своята кафе напитка само трябва да сложите капсулата в кафемашината, да натиснете бутона и вашето кафе е готово! С компактните си размери и стилен дизайн кафе системата Dolce Gusto е идеалният избор за всеки дом или офис. Параметрите за направата на идеалния кафе специалитет като температура, налягане и време за приготвяне са автоматично зададени и така вашата кафемашина не изисква никакво усилие от ваша страна. 

С машината за кафе на Долче Густо приготвянето на кафе е толкова бързо, лесно, природосъобразно и чисто, тъй като Dolce Gusto работи с херметически запечатани кафе капсули, които съдържат точната доза кафе - предварително смляна и дозирана. Избирайки метод на приготвяне на кафе с кафе капсули всеки кафе любител трябва да знае, че свежестта и вкуса на кафето са гарантирани, тъй като специалната технология на изработка на капсулите кафе запазва свежестта непокътната до самото използване.

Изберете изтънчения вкус на богата гама топли напитки като еспресо, мокачино, чай, шоколад и много други с кафе на капсули за Dolce Gusto. Комбинирайте с предпочитаната кафемашина Dolce Gusto, за да се наслаждавате на превъзходен кафе специалитет навсякъде и по всяко време, на топ цена само в магазин за кафе и чай Cod Caffee!