Меню
Меню
Количка

Dolce Gusto

Dolce Gusto - модерният начин да приготвиш любимото кафе

Nescafe Dolce Gusto е невероятна комбинация между капсулна система и кафемашини, създадена от Nestle. Производител, който познава вкусът на доброто кафе. Капсулите кафе и кафемашините Dolce Gusto са създадени, за да осигурят на всеки любител на кафето качество, стил и невероятно преживяване при приготвянето на всяко едно еспресо, дори и във Вашия дом. Кафемашините се класират над всички останали, чрез тях можете да приготвите невероятни напитки, които могат да бъдат дори по-добри и от тези, които си взимате от професионални кафемашини. С всяка една чашa кафе, създадена от Dolce Gusto, Вие имате възможност да се насладите на незабравимо преживяване и перфектно професионално приготвено еспресо, капучино, кафе лате и други топли и студени напитки, благодарение на разнообразието от блендове мляно кафе с невероятен, плътен вкус, кремообразен каймак и страхотен аромат или прекрасните шоколадови напитки, след които ще се почудите защо по-рано не сте се сдобили с кафемашина.

Nescafe Dolce Gusto Ви представя модерното изкуство на кафето, вече възможно да се пренесе и Във вашия дом. Лесно, бързо и удобно, за да приготвите всяка напитка така, както я обичате. Сега само в Cod Caffee ще откриете капсули Dolce Gusto на топ цена!

Всяка кафемашина на Dolce Gusto е с 15 бара налягане, така че да създаде необходимото налягане, за да приготвите качествена напитка. Машините не само са удобни и лесни за използване, но са стилни и приковаващи погледа. Комбинацията между Smart технологията и артистичния дизайн Ви позволяват да приготвите разнообразие от спиращи дъха напитки. За да се осъществи тази кафе инфузия, Dolce Gusto си партнира с Krups кафемашини. С тази комбинация между експертите на Krups и знанията в областта на кафето на Nestle Dolce Gusto е създадена най-добрата и използвана по цял свят капсулна кафе система. Благодарение на дизайнът на капсулата, създаден специално за кафемашините Dolce Gusto, Вие имате шанс да опитате професионално еспресо, приготвена само в няколко лесни стъпки. Иновативната технология, която регулира налягането, което машината създава в капсулата, спомага да се извлече оптимално количество от най-добрите качества на кафето във Вашата чаша. Кафе екстракт, който ще Ви омае с ароматните си и вкусови характеристики.

Dolce Gusto предлага разнообразие от вкусове на различни блендове еспресо, дълго кафе, капучино, напитки с вкус на шоколад, подходящи за всеки вкус, студени напитки и видове чай. Със системата Dolce Gusto System на Nescafe Dolce Gusto Вие имате възможност само сега, благодарение на онлайн магазин за кафе Cod Caffee, да се насладите на най-доброто еспресо създавано някога!


Няма налични продукти.