Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Вид капсули
Марки
Мощност
Налягане
Пестене на енергия
Еспресо
Капучино
Капацитет на резервоара
Цена
Цвят
Продукти
PDF Catalog

Кафемашини с Nespresso система

Покажи:
Сортировка:
Джобната кафемашина на Wacaco e полезен спътник за всяко пътуване!Джобната еспресо машина&nb..
139.90 лв
Според 2 оценки.
Krups XN 1001 Nespresso Inissia е компактна кафемашина за кафе с превъзходно качество!Krups XN 1..
219.00 лв
Krups XN 3020 Pixie Clips e иновативно и функционално решение за истинските любители на кафе вкуса! ..
319.00 лв
Delonghi EN 166 CitiZ удобна и функционална кафемашина за всеки дом или офис!Delonghi EN 166 Cit..
319.00 лв
Delonghi EN 80 Inissia е удобно и функционално решение за всеки дом или офис!Delonghi EN 80 Inis..
219.00 лв
Krups XN 2501 Nespresso U е кафемашина, която ще отговори на всеки вкус!Krups XN 2501 Nespresso ..
289.00 лв
Delonghi EN560.S Lattissima е прецизна и високофунционална кафемашина, която поднася богат избор от ..
580.00 лв
Delonghi EN 110 Nespresso U е малка машина с богата функционалност, която ще ви изуми!Delonghi E..
269.00 лв
Delonghi EN 750 Lattissima Pro поднася любимите ви напитки с професионален вкус навсякъде и по всяко..
949.00 лв
Delonghi EN85.R Essenza Mini e иновативна и удобна кафемашина за всяко домакинство или офис!Delo..
239.00 лв
Според 2 оценки.
Кафемашини с Nespresso система

Кашемашини с Nespresso система пренасят професионализма на кафе от Италия и във вашия дом!

Кафемашините с Nespresso система са ексклузивен и иновативен начин да пренесете неповторимия и автентичен вкус на италианското еспресо и в своя дом или офис. Кафе системата Nespresso е уникално постижение сред домашните машини за приготвяне на еспресо, тъй като работи с 100% извличане технология, която позволява да се използва оптималното количество кафе от капсулите, като така ще сервирате чаша плътно и кремообразно кафе всеки път. Кафемашините Nespresso са идеалното решение за съвременното желание да впечатлим своите гости с традиционен еспресо вкус, типичен за луксозните италиански заведения, у дома.

Nespresso покрива всички вкусови и ароматни характеристики на отличния еспресо специалитет и може да задоволи и най-взискателния вкус. Nespresso система е предназначена да затвърди вкуса и уханието на автентичното кафе с характерните плътност и каймак, които ще пренесат духа на Италия във всеки дом. Кафемашините, съвместими с Nespresso кафе капсули, позволяват да изберете своя любим кафе вкус и да си го приготвите по всяко време на деня, по неповторимо лесен, удобен и дори забавен начин.

Вкусът на капсулите кафе за Nespresso система, съчетава традиционните кафе смеси с едни нови и неповторими жизненост и елегантност. Във всеки вид капсули за кафемашини Nespresso се съдържа само висококачествено кафе, гарантиращо перфектна чаша, прясно приготвено еспресо кафе, което ще задоволи всеки вкус. Всяка Nespresso капсула съдържа 7.5 гр. предварително подбрано, смляно и приготвено кафе, с което направата на вашето кафе е лесна и бърза задача, а кафето запазва своята свежест и перфектен вкус. Същото количество кафе се използва и от професионален бариста по заведенията, когато поръчате своя кафе специалитет, така че технологията на капсули Nespresso за пореден път доказва своя професионализъм.

Изберете своята кафемашина с  Nespresso система, съвместима с кафе капсули някой от водещите кафе производители като Nespresso, Pera, Covim и много други на супер цена от онлайн магазин на кафе и чай Cod Caffee!