Меню
Меню
Филтър
Количка

DeLonghi

DeLonghi

De'Longhi е уважаван италиански производител на домакински уреди и машини за кафе с дългогодишен опит и репутация за високо качество и иновации. Компанията е основана през 1902 г. в Тревизо, Италия, и оттогава продължава да бъде водещ играч в сферата на електрическите уреди и кафемашини. В следващите редове ще предоставим по-подробно описание на De'Longhi:

История и Наследство

De'Longhi разполага с богата история, простираща се над векове. Основана през 1902 г., компанията преживява няколко поколения и остава в сърцето на италианската инженерна изобретателност и стил.

Разнообразие от Продукти

Компанията предлага широка гама от домакински уреди, включително кафемашини, кафемелачки, климатични системи, готварски уреди и много други. Техните продукти отговарят на много разнообразни нужди на клиентите.

Италиански Дизайн

De'Longhi е известна с изискания си италиански дизайн, който се отразява върху визията и функционалността на техните уреди. Те комбинират стил и удобство.

Иновации и Технология

Компанията инвестира значително в научни изследвания и развитие, за да разработи иновативни технологии, които подобряват ежедневния живот на клиентите.

Световно Присъствие

Продуктите на De'Longhi се продават и използват в над 100 страни по света. Техните машини за кафе и други уреди са присъстващи както в домовете на потребителите, така и в професионални среди.

Качество и Дълготрайност

Компанията придава изключително значение на качеството на своите уреди и гарантира дълготрайност и надеждност.

Социална Отговорност

De'Longhi се ангажира с отговорно производство и устойчивост, следейки следите, които ост