Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Продукти
PDF Catalog

Чай на дози

Няма продукти в тази категория.

Чай на дози

Чай на дози - удобно и бързо!

Чаят е топла и енергизираща напитка, част от почти всяко домакинство по света. В различните култури, приготвянето и консумацията на чай следват отделни традиции, на места чаят се превръща в цяла церемония, но независимо в кой край по света и по кое време ви се допие чай, ще имате голям избор от вкусове. В наши дни, вкусовото разнообразие при чаените напитки е толкова голямо, че отговаря на нуждите и на най-взискателните любители на ободрителната напитка. Сигурно, поради редовната и честа консумация на чай, някак забравяме за огромните ползи върху организма и духа, които чаената напитка оказва. Съвременният любител на чай има голямо разнообразие от вкусове и видове, измежду които да избира като: бял чай, черен чай, жълт чай, зелен чай, оолонг, билков чай или безкофеинов чай. Освен вкусовите комбинации, производителите на чай са отговорили и на нуждата от практичност, резултат от натовареното ни ежедневие - можем да се насладим както на класическия насипен чай, чай на пакетчета, така и на чай на дози, който е иновативен, лесен и удобен метод за приготвяне на благоуханната напитка. Чаят на дози, съвместим с голям асортимент кафемашини, работи с предварително подготвени и запечатани единични дози, които само поставяте в машината, а като резултат получавате уникално вкусна, ароматна и здравословна чаена напитка. Дозите чай представляват уникални смеси от най-добрия чай, които предлагат на практичния потребител едно изцяло ново преживяване - превъзходен чай, с гарантирано качество, готов само за секунди.

Насладете се на чаша топъл, качествен чай на дози, практичният избор както за дома, така и за офиса. Изберете предпочитания от вас вкус измежду богата гама дози чай, съвместими с вашата кафемашина, на някои от водещите пазарни производители на чай на топ цена само в магазин за кафе и чай Cod Caffee!