Меню
Меню
Количка

Информация за доставки

Доставка

Цени за доставка за всяка поръчка в България:
До офис на Speedy - минимум 4.90 като изпозлвате отстъпка от стандартните цени на Speedy.
До точен адрес в цяла България - минимум 5.20 като изпозлвате отстъпка от стандартните цени на Speedy.

Условия за доставка

  • Доставките се извършват по куриер на Спиди до адрес или офис, указан при Вашата поръчка. След одобрение на пратката и потвърждаването й от клиента, Cod Caffee предава продуктите на куриер, с адрес на доставка изрично посочен и потвърден от потребителя. 
  • Взимане на поръчки от офис в гр. София се извършва само след предварителна заявка през сайта или по телефон. Наш консултант ще се свърже с Вас, за да потвърдите поръчката си.
  • Потвърждение на поръчки се извършва всеки делничен работен ден от 9.00 ч. до 17.00 ч. Поръчки на продукти се изпращат само след потвърждение от клиента.
  • Заплащането на продуктите се извършва при доставката им до адрес с наложен платеж или предварително по банков път. Cod Caffee изпраща продуктите, с плащане по банков път, само след получено плащене или след изпратено платежно. 
  • Доставката на посочения адрес се извършва от куриерската фирма всеки делничен ден с работно време от 8.30 ч. до 17.30 ч. В събота до 13.00 ч. Cod Caffee изпраща пратки със съботен разнос само по желание на клиента. Останалите пратки изпратени в петък се пускат с разнос за понеделник. Доставки не се извършват в Неделя и официални празници. 

Срок на доставка

Срокът на доставка зависи от Вашето населено място и графикът на обслужване на куриерската фирма. След обработка и предаване на Вашата пратка на куриерската фирма, срокът за доставка е между 1 и 3 работни дни за различните населени места. При потвърждение от Ваша страна на поръчката Ви, ще бъдете уведомени за точната дата на доставката.