TASSIMO – вълшебство и интелигентност, събрани в едно

Една от най-елементарните радости на живота е да седнеш с чаша кафе, чай или горещ шоколад. TASSIMO съчетава хармонично удобните и лесни за използване кафемашини Bosch с Т-дисковете на вашите любими марки. Заедно те Ви доставят любимите напитки вкъщи и даряват с радост цялото семейство.

TASSIMO е система за приготвяне на горещи напитки, която позволява с едно натискане на копчето да си направите чаша прясно кафе, чай или шоколад. Това е все едно да си имате уютно кафене вкъщи! Системата TASSIMO предлага не само няколко вида кафе, а също и капучино и лате макиато. Кафемашината TASSIMO работи само с дискове TASSIMO­ и е снабдена с интелигентна система за четене на щрих-кодовете на напитките TASSIMO. Патентованата система TASSIMO се управлява много лесно: с едното натискане на копчето може да си приготвите множество различни напитки.

Кафемашините Bosch TASSIMO е съвсем нова технология за приготвяне на горещи напитки. Тя не прилича на нито една от тези, които вече сте виждали. TASSIMO е интелигентна система за направа на ароматни топли напитки, която Ви предлага отлично съотношение между вкус, цена и качество.

Всички машини TASSIMO притежават интелигентни функции за разчитане на щрих-кодовете, нанесени върху Т-дисковете, в които се съдържа точната рецепта за приготвянето на напитката (температура на водата, количество вода и време за приготвяне). Достатъчно е само да натиснете копчето.

Мигновена готовност за работа

Tassimo система е толкова интелигентна, че натискането на един бутон е достатъчно за да получите перфектната кафена напиткаС кафемашината Bosch TASSIMO Вие пестите време максимално! Благодарение на вградения проточен водонагревател машината е автоматично готова за работа веднага след като я включите. А технологията на Т-дисковете Ви позволява да си направите вкусна напитка за по-малко от минута. Това е толкова удобно и най-важното – бързо!

Автоматично приготвяне на напитки с натискане на едно единствено копче

Кафемашините TASSIMO са много лесни за използване. Те са напълно автоматизирани и се управляват с едно копче. За максимално удобство в това копче са поставени светлинни индикатори.

Кафемашината работи на основата на специални Т-дискове, които трябва да поставите в определено за тях отделение и само да натиснете копчето! Без никакво програмиране!

Интелигентна система за приготвяне на напитките

Щрих-кодът на всеки Т-диск съдържа информация за необходимия обем на порцията, времето за приготвянето и температурата, при която да се постигне най-доброто качество на напитката.

Тасимо система ражботи с Т-дискове, в които е заложена информация как точно системата да приготви кафетоЗа разлика от някои други извести системи, където ръчно трябва да задавате размера на порцията и температурата, тук само трябва да се натисне копчето. Кафемашината сама ще определи всички параметри. За ръчно настройване на порцията трябва да натиснете копчето за няколко секунди.

Налягането се прави в самия диск TASSIMO

За направата на еспресо трябва налягането на е 10 бара. Необходимото налягане се създава не с помпа, а във вътрешността на самия Т-диск. Затова и максималното налягане при тези машини е 3.3 бара. Поради тази причина, машината използва и много по-малко електроенергия, отколкото някои други машини.

Как се получава това?

Водата се подава към Т-диска през тънички дюзи и заради много малкия диаметър на всеки канал в капсулата се развива много висока скорост на подаването на водата. При това за кафето, млякото и чая се достига различно налягане. Това е едно осезаемо предимство пред другите кафемашини, за които е необходимо да се купува капучинатор. Това са допълнителни разходи, необходимост от промиване на капучинатора и допълнителни габарити.

Автоматично прочистване и премахване на котлен камък

Лесната процедура за прочистване ще Ви помогне да поддържате кафемашината в идеално състояние, за да си гарантирате най-високо качество на приготвените напитки.

След всяко правене на напитка протича автоматично почистване с пара на каналите за водата. За пречистването от котлен камък кафемашината Ви уведомява за това, че трябва да се изчисти. За тази цел, трябва да поставите специалния жълт диск в машината, да натиснете копчето и да задържите 10 секунди. След това след 20 секунди кафемашината ще работи в режим на самопочистване. Таблетката за декалциране трябва да се постави в резервоара за вода.

Отличен избор

Tassimo System е перфектният изобр за любимата напитка - лесна, удобна и бърза.Кафемашината TASSIMO от Bosch е прекрасен избор за дома и офиса. Тя се отличава не само със съвременен дизайн, но и с най-новите технологии за направа на кафе, с високи технически характеристики и съответства с изискванията за практичност и надеждност.

Предимства

  • Качественото кафе, използвано от TASSIMO, е ценен ресурс не само за фермерите, които го отглеждат, но и за цялата планета.
  • Повече от 50% от кафето в кафените напитки TASSIMO се култивира в плантациите Rainforest Alliance Certified™. В тези плантации са запазени природните екосистеми и кафето се отглежда в хармония с природата. Фермерите получават полезни сведения при обучението си, обръщат голямо внимание на въпросите за здравето и това им помага да подобряват екологията за по-добро бъдеще!
  • Отглеждането на кафето, за съжаление, провокира неизбежни емисиите на парникови газове. Затова намаляването на напразното изразходване на кафе се отразява благоприятно върху околната среда.
  • Благодарение на интелигентната система за приготвяне на кафе TASSIMO, всеки път се използва именно толкова кафе, колкото е необходимо за направата на избраната от Вас напитка – прекрасен вкус без излишно хабене на кафе!
  • Наслаждавайки се на любимите напитки TASSIMO, Вие избягване не само излишния разход на кафе, но и на вода. За разлика от много други начини за приготвяне на топли напитки, TASSIMO загрява точно толкова, колкото е нужно за превъзходното приготвяне на избраната напитка.
  • TASSIMO помага да се съхранят водните и енергийните ресурси, така че защо да не го отпразнувате с чаша великолепно кафе?

Насладете се на Вашата топла напитка с капсулите TASSIMO!

TASSIMO Carte Noire Long Aromatique е с изискан и мек вкус и отчетлив ароматTASSIMO Carte Noire Long Aromatique 

Ярко изразен кафен аромат, изискан и мек вкус и нежен каймак.

 

TASSIMO Jacobs Espresso Ristretto е класическо италианско силно кафе с интензивен вкус и ароматTASSIMO Jacobs Espresso Ristretto 

Едно класическо италианско кафе, което отлично подхожда за времето Ви за почивка. Това е едно силно, но балансирано еспресо с богат аромат и кремава текстура. 50 мл истинско кафе!

 

TASSIMO Jacobs Cappuccino Choco е кафе с мляко с наситен вкус на Якобс кафеTASSIMO Jacobs Cappuccino Choco 

Натурално печено мляко кафе с млечна пяна отгоре – напитка от италианската кухня, което Ще превърне сутрините Ви в едни радостни моменти. Тази напитка съчетава наситения вкус на Якобс еспресото, с отличителен привкус на шоколад и изумителна пяна от мляко.