Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Продукти
PDF Catalog

Вендинг машини

Няма продукти в тази категория.

Вендинг машини

Вендинг машините ви осигуряват богата гама продукти по ненадминато бърз и лесен начин!

В забързаното ежедневие на съвременния човек, вендинг машините печелят огромната си популярност поради голямото разнообразие от стоки, които предлагат, лесния начин за поръчка и плащане - просто пускате необходимата сума и получавате желаната стока, и бързото приготвяне на напитките, част от продуктовата гама вендинг стоки. Вендинг кафемашини получават своето захранване директно от ВиК мрежата, което ги прави изключително неангажиращи като поддръжка и стопанисване. Вендинг автоматите за топли напитки се зареждат предимно с инстантни продукти, които обаче осигуряват свежи и вкусни напитки за кратно време. Те са лесни за обслужване, зареждане и поддръжка, което ги прави добра инвестиция за всеки бизнес. Съществуват различни видове вендинг автомати, чрез които можете да си закупите както огромно разнообразие от напитки като кафе, чай, мляко и кафе специалитети, горещ шоколад и много други, така и пакетирани храни, основно дребни захарни или сладки изделия и безалкохолни напитки. Това ги прави подходящи за всеки офис, предприятие, административна сграда, училище, болница, а дори могат да се инсталират и да работят на улицата, където да обслужват забързания потребител в движение. Венгинг машините са интересно, бързо и лесно решение за консумация на всякъде и по всяко време!

Наименованието вендинг машини идва от понятието за търговия на дребно, но наистина става дума за много дребни стоки и количества. В миналото този тип търговска дейност се е извършвала от уличните търговци, в България познати като амбулантни търговци, но в наши дни всичко следва тенденцията за модернизиране и автоматизиране - резултат, от която са вендинг автоматите.  В търговската индустрия съществува отделно подразделение обхващащо именно разпространението и поддръжката на вендинг машини и осигуряване на асортимента продукти, които се разпространяват чрез тях. Тъй като вече машините за вендинг търговия са навлезли почти навсякъде, откриваме повече  от голямо разнообразие на продукти, които можем да закупим по този начин. Можем да пуснем необходимата сума и да получим стока от различни видове вендинг автомати: познатите вендинг кафе машини, автомати за топли напитки, машини за закуски и пакетирани храни, вендинг машини за студени напитки, но също вендинг автоматите за малките, от който можем да вземе детски играчки и голямо разнообразие от детски лакомства.

Изберете подходящата за своя бизнес вендинг машина за топли напитки като вкусно еспресо, капучино, мокачино, шоколад, мляко, шоколад, чай, бульон и др.. Вземете вендинг автомат и продукти за завеждането на своята вендинг машина на супер цена от магазин за кафе и чай Cod Caffee!