Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Марки
Цена
Продукти
PDF Catalog

Разтворимо кафе

Покажи:
Сортировка:
Simat Гранулирано разтворимо кафе поднася 100% Арабика качество на практичния потребител!Simat Р..
9.65 лв
Радвайте се на удоволствието от кафето с Tchibo Select Decaffeinated!Tchibo Select Decaffeinated..
158.19 лв
Tchibo Select е 100% Арабика и качество във всяка чаша!Tchibo Select е висококачествено&nbs..
121.00 лв
Tchibo Селектирано Премиум е 100% качество от 100% АрабикаTchibo Select Premium е уникално кафе,..
19.36 лв
Разтворимо кафе

Разтворимо кафе

Кафето е топла напитка номер едно по консумация и популярност в световен мащаб. Тя е неразделна част от ежедневието на съвременния човек. Консумираме кафе напитка в моментите, когато имаме нужда да се събудим и концентрираме, а също и когато искаме просто да се насладим на времето за почивка с чаша от любимия топъл специалитет. Поради широката популярност на кафето, днес откриваме огромно разнообразие от вкусове и начини за приготвянето му.

Един от най-бързите и лесни начини за приготвяне на любимата напитка е разтворимото кафе. Неговата технология се появява още през 1901г., открита от японски учен, работещ в Чикаго. За пръв път инстантната кафе напитка е пригодена за масова консумация и пусната на пазара през 1909г., но първото действително широко разпространено разтворимо кафе е на марката Nescafe и се популяризира след 1940г.. Най-ценното предимство на инстантното кафе е, че то действително се приготвя мигновено бързо. Разтваря се в топла вода или мляко и е изключително подходящо, както за привържениците на по-интересния вкус на кафето, така и за любителите на традиционния вкус на еспресото. Важно е да се отбележи, че в инстантната напитка откриваме съдържание на кафе около 15%. Технологията за производството и се състои в преработка на зърната кафе чрез пара или препарат за разтваряне на зърната, които накрая на процеса се превръщат в гранули или прах.

Насладете се на любимата си кафе напитка по всяко време - лесно, бързо и вкусно с богатата продуктова гама инстантно кафе в онлайн магазин за кафе Cod Caffee!