Меню
Меню
Филтър
Количка

Simat

Simat е сигурен партньор за вашия вендинг бизнес!

Simat е семейна компания, основана през 1979г. в Испания, специализирана в производството на разтворими напитки за обслужване на вендинг сектора. Още в началото на своята дейност, брандът изхожда от идеята да осигури качествени, инстантни продукти за вендинг машини и автомати, с които разтворимото кафе вече да придобие по-висококачествени вкусови и ароматни характеристики. Благодарение на своята първокласна продукция от разтворими напитки Симат се превръща в специалист и лидер във вендинг сектора, не само на локално ниво, но и из цял свят. За да остане вярна на изключително високите си стандарти за качество, дистрибуция и обслужване, компанията създава стриктна мрежа за контрол на качеството и безопасност на хигиената и храните, така че да предложи на своите клиенти не просто отлични суровини, но и отлична преработка.

Част от работата на испанския бранд е и съвместната работа с Университета за изследване и разработване на нови продукти в Барселона, като тази кооперативна работа позволява на компанията да разработва продукция, отговаряща на прогресивно развиващите се нужди на пазара и високите изисквания за качество, практичност и новаторство. Симат разполага и с гъвкава система на производство, чрез която успява да разработи формули за обширна гама млечни продукти, горещи шоколади, кафета, чайове и супи, с която да покрие различните и многообразни вкусове на крайните потребители.

Simat е компания която оперира в нишата обхващаща вендинг търговията, а същевременно с това залага на предоставяне на отлично обслужване на своите клиенти. С цел да ги улесни максимално, фирмата е гъвкава в предлагането и разполага с богат асортимент от всякакъв тип продукти за вендинг автомати от хранително-вкусовия тип. По този начин с една поръчка клиентът може да получи целият набор от стоки, необходими за обслужването на вендинг машините.

Изберете предпочитаните от вас продукти, част от богатото разнообразие разтворими, инстантни напитки и продукти за вендинг сектора на топ цена само от магазин за кафе и чай Cod Caffee!


Марка: Simat
Разтворима гранулирана напитка с деликатен вкус и аромат. Разтворима гранулирана напитка с деликатен вкус и аромат.Испанската компания SIMAT е произ..
5.80 лв
Без данък:5.80 лв
Марка: Simat
Зеленчукова супа – балансирана композиция, лесна за приготвяне. Зеленчукова супа – балансирана композиция, лесна за приготвяне.Страхотен вкус и прия..
11.80 лв
Без данък:11.80 лв
Купи