Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Интензитет
Марки
Арабика
Цена
Продукти
PDF Catalog

Био и органично кафе

Покажи:
Сортировка:
Puro Bio-Organic е био кафе с отлично качество и за всеки вкус!Puro Bio-Organic е първокласен би..
31.60 лв
Био и органично кафе

Органично био кафе

Кафето е най-популярната топла напитка в световен мащаб. Историята и датира още от древността, което прави кафето една от най-търгуваните стоки в наши дни. Ежегодно, производителите на кафе отглеждат и преработват огромно количество от любимата напитка, което после пригаждат към различните вкусови предпочитания и желани методи за приготвяне, за да отговорят на нуждите на всеки потребител. Съвременният кафе любител е толкова свикнал с ежедневното присъствие на кафето в менюто си, че несъзнателно се е научил да разпознава отделните сортове, региони на произход и марки кафе. Това детайлно познаване на кафе напитката, повишава очакванията към всеки един кафе производител, който трябва да даде на потребителя вкус, аромат, специфично усещане и качество на кафето.

Основното разделение на кафето се случва още при производствения процес. Спрямо това, дали е третирано или не с химикали, се определя дали е конвенционално или органично био кафе. Поради нарастващата тенденция за живот в синхрон с природата, органичното кафе придобива все по-широка популярност. Био кафето е кафе, за чиято направа не са използвани хербициди, пестициди и химически торове, или най-общо казано то е получено чрез ''чиста'' преработка. Този екологичен избор на кафе напитка не просто гарантира по-добро качество на продукта, който консумираме, а и е далеч по-щадящ по отношение на околната среда. Действително био кафето е с по-висока цена, тъй като изключването на химикалите от процеса на обработка оскъпява производствения процес, но това е цена, която заслужава да бъде платена в името на по-добро качество, чист вкус и аромат на органичното био кафе.

Живейте в синхрон с природата. Насладете се на богата гама чисто органично био кафе на супер цена от Cod Caffe!