Меню
Меню
Филтър
Количка

Covim

Covim познава изключително добре очакванията на любителите на кафе за доброто еспресо. Техните блендове са резултат на страст, култура и стил, компания, която обръща внимание на всеки детайл. Блендовете на Covim, предназначени за всички видове пазари, са плод на дългогодишен опит и задълбочено познаване на начините на приготвяне на кафе и желанията на потребителите. Всичко започва с внимателно избиране на най-добрите кафетa от кафеени плантации, многократно проверяване на кафето по време на неговото транспортиране и балансираното изпичане, за да се извлече оптималният вкус. Особено голямо значение играят и деликатното смилане и индивидуалното опаковане.

Ковим е марка, която има 40 години опит и компетентност, а освен това всяка стъпка от производството на кафе се проверява внимателно, за да се гарантира за всички продукти изискан аромат и постоянен вкус. Най-добрите кафетa в света са налични в четири специфични продуктови линии за вендинг, хотели, ресторанти и кетъринг и богата гама от продукти за ползване у дома. Превъзходството на кафетата на Covim, може да достигне до различни видове потребители: на работа, на вън, в кафето или у дома. 'Espresso Live' е знак на почит в културата на кафето и за тези, които са съгласни с ползите му в ежедневието. Понятие, което обединява страстта към добре направените неща и кафето като начин на живот.

Философията на Covim

Covim се обединява от един уникален и неповторим продукт, върху който работят определена група хора, единни в задоволството си от добре свършената работа и движени от страстта за перфектно качество. А качеството в Covim е задължително. Covim вдъхновява индивидуалната отдаденост, знанието и всеотдайността. Развивайки се с тази философия и използвайките духа на предприемачеството, за да определя динамиката и иновациите, Covim достига модел, който може да бъде за пример за традиция, технология и креативност.

Продуктите на Covim

Най-голямото предизвикателство пред Covim е да вмъкне мъдростта, тайните и грижите, които са основата и същността на всеки един бизнес, в производството на блендовете кафе. Още в началото мениджърите са открили, че тези съставки и качествените продукти стоят в основата на най-добрата технология и най-добрите системи за управление на продуктите. Всяка малка крачка на кафеените зърна от тяхното производство до тяхното пристигане до вашият дом се проследява внимателно от специалистите на Covim и по този начин се гарантира качество на всеки един продукт. Covim използва само високотехнологични машини при обработката на кафето и кафеени растения, внимателно подбрани и добре отглеждани. По този начин Covim се превръща в компания, която завладява световния пазар.

Сертификати

Вниманието на Covim към високото качество е оценено и сертифицирано значително пъти. Продуктите на Covim се изготвят по стандарта: UNI EN ISO 9001. Също така компанията е оценявана и като коректен работодател, а производството се извършва по UNI EN ISO 14001. Производителят е един от първите италиански производител на кафе, които спазват DTP 114 – Vending Quality. По този начин те получават сертификат за изпичането на зърната кафе за вендинг пазара, което гарантира за всеки бленд качество, дори по-високо от това, определено по закон.

Други сертификати:

  • Agroquality ISO 9001:2008 - получен през 1999 година.
  • UNI EN ISO 14001:2004 - от 2004 година.
  • DTP 114 CSQA - от 2014 година за високо качество на кафеените зърна за вендинг пазара.

Италианското кафе Covim се предлага вече по целият свят.

Италия е третата по ред в Европа и четвъртата в света по износ на изпечено кафе. Covim е компания, койяо изнася около 30% от продукцията си навън, допринася за развитието на сектор, в който работят над 7 000 работници и струва около 3,1 млрд евро годишно. Компанията е символ на кафето с етикет 'Произведено в Италия'. Успехът на марката на чуждите пазари е доказателство за доброто кафе на италианците, което се оценява вече не само в Италия. Най-голямото постижение на марката е, че всеки ден хиляди хора консумират от тяхното кафе. Решаващ фактор за успеха на компанията е познаването на пазара и технологията на кафето. Различните блендове, приготвяни от Covim, успяват да задоволят вкусовете не само на италианския пазар, но и в чужбина. От края на 90-те години, когато марката започва да се доказва на световния пазар, успява да предаде вкусът на италианското еспресо и високото качество