Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки
Система
Марки
Цена
Продукти
PDF Catalog

Микс капсули

Покажи:
Сортировка:
Микс от различни видове капсули A modo mioCod Caffee Ви представя уникална възможност да оп..
6.50 лв
Едно нещо свързва всички продукти на италианскати марки за Caffitaly system- прекрасния вкус, който ..
10.90 лв
Микс комплект капсули на Лаваца в оригинална кутия, която съдържа 12 капсули еспресо, за пригот..
11.55 лв
Купили сте си нова кафемашина? Питате се с какви капсули работи кафемашината? Вземете нашия микс ком..
3.50 лв
Микс капсули

Разнообразие от кафе

Cod Caffee ви предлага уникална възможност да опитате различни комбинации от капсули, за да откриете перфектния вкус кафе за вас. Независимо дали предпочитате по-силно еспресо, по-меко и леко на вкус или безкофеиново кафе, то Вие ще откриете перфектния избор само ако опитате различните блендове, които предлагаме в нашия онлайн магазин за кафе и капсули кафе. За Вашата автоматична капсулна кафемашина, ние подбрахме специални микс комплекти, с които ще имате възможност да опитате различни кафета от всички краища на света.

Разгледайте нашите предложения, с които ще имате възможност да приготвите еспресо у дома с вашата любима кафемашина. Cod Caffee предлага различни микс капсули кафе:

  • За кафемашини Nespresso System - малки, удобни и практични. Съвместими са с огромно разнообразие от капсули: от оригиналните капсули на марката Неспресо до съвместими капсули на италианските кафета Pepe, Caffe Gioia, Pera, Covim и много други.
  • За кафемашини Lavazza A modo mio System - любимите кафемашини за вашия дом. Много лесни за работа, с невероятен дизайн и най-удобния начин да приготвите чаша еспресо. Cod Caffee предлагаме различни видове кафе на капсули на реномирани марки като Lavazza, Caffe Gioia, Pera, Covim, Pepe и др.
  • За кафемашини Lavazza Blue System - класическите капсули на страхотни цени. Подходящи и за вашия дом и за вашия офис. Сега можете да разнообразите обстановката в офиса и да опитате нови различни вкусове кафе на вашето любимо еспресо.
  • За кафемашини Lavazza Espresso point System с прекрасните варианти на Лаваца, както и съвместими капсули на плътното на вкус еспресо Caffe Gioia, Pepe, Musetti mio espreso и други.
  • За чудесните кафемашини Docle Gusto, които работят освен с разнообразните капсули Dolce Gusto, които предлагат еспресо, дълго кафе, капучино и шоколад, и със съвместимите капсули на марките Pepe, Caffe Garibaldi и други, които можете да опитате само в нашия онлайн магазин Cod Caffee. 
  • За кафемашини, които работят с мляно кафе и хартиени филтър дози. Ако искате да приготвите за точно една минута вкусно кафе, без да се налага да почиствате след това, то филтър дозите са най-добрия вариант за вас. Просто поставяне дозата, приготвяте чудесна чаша, а след това само я отстранявате, без да се налага да почиствате цедката и да отстранявате мляно кафе.

За всички капсулни системи предлагаме различни видове монодози и капсули. Във всеки комплект се съдържат достатъчен брой капсули, за да опитате от всеки вид кафе на различни световно доказали се марки кафе. Ако желаете да опитате кафе на Tchibo, Julius Meinl, Caffe Gioia, Musetti, Maromas, Pepe, Lavazza и още много други. Всеки комплект капсули се предлага на супер цена при нас в Cod Caffee. Позволете си да се поглезите и да се насладите на незабравима кафе пауза.