Меню
Меню
Филтър
Количка

illy

Illy е еталон за качество, страст и познания за кафето

Illy e италиански лидер в производството на кафе, който умело комбинира традиция, качество и иновативни технологии, за да поднесе на всеки ценител на кафе напитките чаша първокласно кафе с автентичен вкус. Движеща сила за компанията е стремежът да придава красота, качество и лукс на всеки свой продукт, за това се превръща в еталон за високачествени кафе специалитети. Желанието да създаде превъзходни продукти, които да отговарят на вкусовите предпочитания и различните изисквания за удобство при приготвянето, нарежда бранда illy в премиум редицата на кафе сегмента.

Illy е страст към кафето

Illy влага дългогодишна страст, познания и технологични иновации в своето кафе. Отличителен белег за illy caffe е богатият и плътен вкус, който е съвършено подчертан от кадифено гладка текстура. Illy съчетава опит, вкус, култура, технологии и изкуство, за да предизвика удоволствие за сетивата във всяка чаша. Девет вида първокласни кафе зърна от сорта Арабика са селектирани от различни краища на света, за да комбинират богата палитра от вкусове и аромати във всяка серия кафе с марката Illy. Или проявява неподправен естетически усет и в изработката на своята серия кафемашини и аксесоари, които допълват превъзходното кафе изживяване и с визуална наслада.

Illy е поглед към науката

Основно убеждение на illy caffe е, че съвършенството се постига чрез иновация и технологично старание. Страстта към науката, изследванията и познания в областта на кафето, съпътства компанията от самото и основаване, така че за никого не е изненада, че три от осемте емблематични, технологични нововъведения в бранша са дело на изследователите от illy.

  • Първото визира опаковъчната технология за опаковане чрез налягане, която запазва свежестта на кафето по-дълго и подсилва неговия аромат.
  • Второто значимо откритие на Illy e иновативно подобрение при кафе машините, което запазва напълно вкуса на кафето такъв, какъвто трябва да е, без да му продава излишна горчивина от метода на приготвяне.
  • Третото революционно изобретение на марката Illy е предварително дозирано, експертно смляно еспресо в единична хартиенa опаковка, което улеснява значително приготвянето на любимата чаша еспресо у дома, в офиса или в заведението.

История на бранда

Историята на бранда датира от далечната 1933г., когато Франческо Или основава illy. Компанията бързо набира популярност благодарение на революционното за тогава изобретение illetta, което представлява иновация за кафемелачките и поставя основи за появата на модерните машини за еспресо. Неговият новаторски метод на опаковане, базиран на херметизация, който запазва свежестта на кафето и подобрява неговите ароматни характеристики, дава заявка за бързо и стремглаво развитие на компанията към лидерските позиции на кафе пазара. В наши дни, illy не просто се нарежда сред премиум сегмента, а предава своя ноу-хал на останалите кафе производители, за да гарантира качество на кафето в световен мащаб.

Заложете на първокласен вкус и качество като изберете своето любимо кафе от Illy разнообразието на кафемашини, кафе на зърна, мляно кафе,