Производители
Цена
Продукти
PDF Catalog

Капсули iperEspresso система

Покажи:
Подредба:
illy Еспресо тъмно изпечено"Espresso Dark Roast" на illy със тъмно изпечени зърна е с ..
23,80 лв.
Кафе капсули за iperEspresso система на illyКафето на Illy за бленда Iddilyum са приготвени само..
23,80 лв.
illy Моноарабика Бразилия Бразилия е водещият производител на кафе зърна Арабика, коит..
23,80 лв.
illy Моноарабика КолумбияВ Колумбия, по склоновете на Андите и Кордилери, са създадени идеалните..
23,80 лв.
illy Моноарабика Коста РикаВ Коста Рика кафето е известно с това, че се обръща специално вн..
23,80 лв.
Моноарабика ЕтиопияСчита се, че кафето произлиза от горите на Етиопия. То все още расте там, в д..
23,80 лв.
illy Моноарабика ГватемалаВ Гватемала, кафето расте в девствените планински райони, където земед..
23,80 лв.
illy Моноарабика ИндияВ Индия кафето расте под сянката на гъстата растителност, заедно с други в..
23,80 лв.
illy Безкофеиново еспресоБезкофеиновото еспресо на illy, съвместимо с капсулите iperEspress..
23,80 лв.
illy Еспресо средно изпечено"Espresso Medium Roast" на illy притежава типичният б..
23,80 лв.
Капсули iperEspresso система

Капсулите illy - за всеки дом и всеки вкус

Cod Caffee избра да ви предложи illy, защото illy познава кафето и знае, че еспресото носи чисто удоволствие. За illy създава iperEspresso системата. Капсулна система, която ще Ви осигури уникално еспресо у дома. Само едно докосване на бутона на кафемашина illy и за 30 секунди Вие ще приготвите удоволствие в чаша, по всяко време, на всяко любимо за Вас място. Еспресото от кафе капсула, съвместима с IperEspresso System, е копринено, ароматно, богато и балансирано, с прекрасен каймак, който се носи по нежната повърхност на Вашето кафе.

iperЕspresso е революционна система

illy гарантира качеството на кафе капсулите iperEspresso. Системата, комбинация от кафемашини и капсули, е изпипана до най-малкият детайл, поддържа определена температура при приготвянето на Вашето кафе, високо налягане за максимално извличане на кафе екстракт и бързо време за приготвянето на една чаша кафе. Уникалната iperEspresso дължи своят успех най-вече на революционния начин на извличането на кафето от капсулата чрез две фази. 

В първия етап "hyper-infusion" гореща вода под изключително високо налягане създава оптимални условия за извличането на максимално добър вкус и аромат от най-доброто кафе в света, събрано във Вашата капсула.

Във втория етап "emulsion" кафето преминава през долната част на капсулата, извличайки кадифено мека пяна. Така системата iperEspresso ви дава възможност да приготвите най-доброто еспресо правено до сега в домашни условия.

Капсулата, в която се поставя дозата кафе, е ключът към успехът на iperEspresso. В нея се съдържа същото изключително кафе, което illy осигурява за другите си продукти, комбинация от девет сорта зърна Арабика, внимателно подбрани и изпечени. Капсулата е със специална перфорация, която осигурява разтварянето й само, когато водата достигне определено налягане, осигурявайки перфектно извличане на съдържанието на кафе. Изберете Вашия любим вкус на топ цена само в Cod Caffee и не се колебайте да поръчате още сега!