Меню
Меню
Филтър
Количка

La Pavoni

La Pavoni

La Pavoni е прочут италиански производител на еспресо машини, с дългогодишен опит и непрекъсната посветеност към изкуството на кафето. Основана през 1905 г. в Милано, Италия, компанията се гордее с богатство от традиции и иновации в света на кафето. В следващите редове ще предоставим по-подробно описание на La Pavoni:

История и Традиции

La Pavoni разполага с впечатляваща история, започваща преди повече от столетие. През 1905 г., Франко Баратта основава компанията и разработва първата ръчна еспресо машина.

Иконични Дизайни

Машините на La Pavoni са известни с иконичния си италиански дизайн и елегантност. Те съчетават стил с функционалност и са често предпочитани от ценителите на кафето.

Ръчни и Автоматични Машини

Компанията предлага както ръчни, така и автоматични еспресо машини, удовлетворявайки нуждите и вкусовете на различни клиенти.

Изключително Качество

La Pavoni придава изключително значение на качеството на кафето, което се приготвя с техните машини. Те използват висококачествени материали и технологии, за да гарантират вкусно кафе с всяка чаша.

Международно Присъствие

Продуктите на La Pavoni се продават и използват в домакинства и заведения по целия свят. Техните машини се ползват както за домашна употреба, така и в професионални кафенета и ресторанти.

Сертификации и Иновации

Компанията проследява модерните иновации и технологии в света на кафето и има сертификати, които потвърждават качеството и безопасността на продуктите им.

Обучение и Поддръжка

La Pavoni предоставя обучение и поддръжка на своите клиенти, като им помага да извлекат най-доброто от еспресото.

La Pavoni продължава да бъде символ на изисканост и вкус в света на кафето. Тя съчетава традицията и качеството с модерните иновации, предлагайки машини, които са вдъхновение за баристите и ежедневно удоволствие за почитателите на кафето.


Марка: La Pavoni
La Pavoni Кафемашина Esperto AbileСъстезателна машина за еспресо специалисти.Авангардният модел на домашните машини с лост.Ценните материали и възможн..
3,603.60 лв
Без данък:3,603.60 лв
Марка: La Pavoni
La Pivoni кафемашина Esperto EdottoСъстезателна машина за еспресо специалисти.Авангардният модел на домашните машини с лост.Ценните материали и възмож..
4,690.35 лв
Без данък:4,690.35 лв
Купи