Меню
Меню
Количка

Zoya Цейлонска канела на прах 60гр./ 1бр. Канела на цена 6.35 лв

Zoya Цейлонска канела на прах 60гр./ 1бр. Канела - Подсладители
Zoya Цейлонска канела на прах 60гр./ 1бр. Канела - Подсладители
Zoya Цейлонска канела на прах 60гр./ 1бр. Канела - Подсладители
Zoya Цейлонска канела на прах 60гр./ 1бр. Канела - Подсладители
Zoya Цейлонска канела на прах 60гр./ 1бр. Канела на цена 6.35 лв
Zoya Цейлонска канела на прах 60гр./ 1бр. Канела в категория ПодсладителиЦейлонска канела на прах Zoya е верен приятел на вашият топъл специалитет!Цейлонска канела на прах с марката Zoya, в разфасовка от 60 гр., е ид...
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Zoya
  • Модел: Cinnamon
  • Тегло: 0.07кг
  • SKU: ZOY-690127
6.35 лв
Без данък: 6.35 лв

Zoya Цейлонска канела на прах 60гр./ 1бр. Канела в категория Подсладители

Цейлонска канела на прах Zoya е верен приятел на вашият топъл специалитет!

Цейлонска канела на прах с марката Zoya, в разфасовка от 60 гр., е идеалният начин да превърнете всяко кафе в неустоим специалитет. Цейлонската канела е здравословна и апетитна добавка към топли напитки като капучино, лате, мляко или много други любими вкусове. Канела на прах Зоя e чудесен продукт, носещ названието ''истинска канела'', който се добива от растение, идващо от Шри Ланка - Cinnamomum zeylanicum. Продуктът е известен в редица държави както с дългия списък ползи върху организма, които оказва, така и с превъзходните си вкусови качества. Характерен за цейлонската канела, е сладкият лек и елегантен вкус, който гали сетивата и е уникален завършек на всяка  напитка. Канела Zoya е изключително полезен продукт, който повишава имунната система и има редица благоприятни влияния върху целия организъм. Неговото положително действие е резултат от високото съдържание на желязо, калций, манган и фибри, които оказват лечебни свойства над множество функции на тялото ни. Цейлонска канела на прах от Зоя е вкусен метод да пречистите тялото си от излишните токсини, благодарение на допълнителното антибактериалното действие на продукта, както и да понижите кръвната си захар и холестерола. Cinnamomum Verum влияе също за бързото изгаряне на мазнини, подобряване на психическото състояние и повишаване на паметта. Може да се консумира какво в чист вид така и като добавка към голямо разнообразие напитки. Ние от Cod Caffee знаем, че за вас кафето не е просто рутина, а истински ритуал, за това ви предлагаме отличен продукт, който да добави примамлив вкус към вашето капучино или кафе лате, и да превърне кафето от просто напитка в незабравимо преживяване. Съчетанието на пухкавото мляко и канела Zoya придава неустоим, деликатен вкус на всяка глътка и ви подарява заслужения момент на истинска наслада и удоволствие от кафето.

Подсладете своя кафе специалитет и си подарете невероятен завършек за всеки кафе специалитет с Zoya Цейлонска канела на супер цена от Cod Caffee!

  • Продуктът съдържа 60 гр. канела на прах Zoya Цейлонска канела.
  • Продуктът е в срок на годност, напечатан на опаковката.
  • Да се съхранява на хладно, тъмно и проветриво място, добре затворена.
  • Подарете си превъзходен завършек на своя кафе специалитет с Zoya Цейлонска канела на супер цена само в магазин за кафе и чай Cod Caffee!