Меню
Меню
Количка

Barry Callebaut

Barry Callebaut

Barry Callebaut е водеща световна компания в производството на шоколад и какао продукти. Със седалище в Швейцария, тя се гордее със своята дълга история и изключителна репутация. Barry Callebaut е бил основан през 1850 година и през годините се е превърнал в глобален лидер с присъствие в над 30 държави.

Увод и история

Barry Callebaut е известен с вниманието, което отделя на всяко детайлно планиране и производство на шоколад. Компанията съчетава експертността си с иновации и така продължава да задоволява големите и вариращи нужди на клиентите си. Стремежът на Barry Callebaut към качество и иновации го прави избор номер едно за множество глобални брандове и производители на шоколадни изделия.

Какво предлага Barry Callebaut

Barry Callebaut предлага широка гама от шоколадови продукти, които задоволяват нуждите на различни клиенти. Тези продукти включват шоколадови капки, плочки, паста, какао на прах и много други.

Иновации и технологии на Barry Callebaut

Barry Callebaut е известна по целия свят с иновациите и високите стандарти на производство. Те разработват нови технологии и процеси, които подобряват вкуса и качеството на шоколада. Компанията е пионер в разработването на растителни заместители на какаовото масло, което подобрява устойчивостта и намалява въздействието върху околната среда.

Подобрение на производствения процес

Barry Callebaut поставя голям акцент върху оптимизирането на производствения процес, за да гарантира високо качество на продуктите си. Те се стремят да намалят отпадъците и да увеличат ефективността, като внедрят най-новите иновации и най-добрите практики в индустрията.

Шоколадовите продукти на Barry Callebaut

Често наричана „компанията, която произвежда шоколада за шоколадовите компании“, Barry Callebaut е водещ производител на шоколад с високо качество. Тя е глобален доставчик на шоколадови продукти и услуги за хранителната и зъхарната индустрия и предлага широка гама от продукти и решения, които отговарят на нуждите на клиентите.

  • Разнообразие от шоколад

Barry Callebaut предлага различни видове шоколадови продукти - млечен, черен, бял и други. Тя е известна с голямото разнообразие от висококачествени шоколади, които са подходящи за печене, кулинария, кондиторство и други цели. Без значение дали търсите чисто шоколадния вкус на черния шоколад или сладостта на млечния шоколад, Barry Callebaut предлага продукти, които ще задоволят вашия вкус.

Barry Callebaut и финният шоколадова надпис

Barry Callebaut се гордее с производството на финният шоколадов надпис. Това е специално изработен шоколадов шрифт, който може да бъде използван за персонализиране на торти, десерти и други изделия от шоколад. Фин шоколадов надпис на Barry Callebaut добавя по-голяма стойност към всяко изделие и предлага възможността за индивидуално представяне на вашите продукти.

Без значение дали сте шоколадова компания, ресторант, пекарна или кондиторска занаятчийска работилница, Barry Callebaut има широка гама от продукти и решения, които да съобразите с вашите нужди и да придадете уникален вкус и стил на вашите продукти. Отличаващо се с високо качество и разнообразие от вкусове, Barry Callebaut е надежден партньор за любителите на шоколада по целия свят.


Няма налични продукти.