Меню
Меню
Филтър
Количка

Basilur

Basilur Tea

Сортове Basilur Tea

Basilur Tea предлага голямо разнообразие от висококачествени чайове от цял свят. Гамата от сортове е изключително разнообразна, включваща черен, зелен и билков чай. Всеки сорт е внимателно произведен с висококачествени съставки и осигурява неповторим и наситен вкус.

Специални ароматизирани смески от Базилур Чай

В допълнение към класическите сортове, Basilur Tea предлага и специални ароматизирани смески, които са уникални и вкусни. Тези смеси съчетават различни видове чай, билки и плодове, за да създадат неповторими аромати и вкусове. Независимо дали предпочитате цитрусови нотки, екзотични плодове или успокояващи билки, вие ще намерите перфектната смеска от Basilur Tea за вашето наслаждение.

С Basilur Tea, вие можете да се насладите на безкомпромисно качество и неповторим вкус. Открийте света на висококачествените чайове с Базилур Чай и се насладете на един по-вкусен и релаксиращ чай момент.

Здравословни ползи от Basilur Tea

Здравословните ползи от Basilur Tea са многобройни и разнообразни. Този чудесен чай предлага много полезни свойства, които помагат на организма да бъде по-здрав и балансиран.

Basilur Tea и подобряване на имунната система

Базилур Чай е известен със своите антиоксидантни свойства, които помагат на организма да се бори със свободните радикали и да укрепи имунната система. Редовна консумация на Базилур Чай може да помогне за предпазване от различни заболявания и подобряване на общото здравословно състояние.

Антиоксидантните свойства на Basilur Tea

Basilur Tea съдържа висока концентрация на полифеноли, които са мощни антиоксиданти. Те помагат да се намалят вредните ефекти на свободните радикали в организма и да се предпазят клетките от окислителен стрес. Редовната консумация на Базилур Чай може да помогне за предпазване от различни заболявания като сърдечно-съдови проблеми и рак.

Успокояващите ефекти на Basilur Tea

Базилур Чай е известен със своите успокояващи свойства. Консумацията на този чай може да помогне за намаляване на стреса, подобряване на настроението и релаксиране на нервната система. Този чай е идеален за постигане на вътрешна хармония и спокойствие.

Всички тези ползи правят Basilur Tea прекрасен избор за допълнително подобряване на здравето и благополучието. Редовната Konsumация на този чай може да се окаже ценен принос към по-здравословен начин на живот.

Избор на правилни чаши и аксесоари за Basilur Tea

Приготвянето на Basilur Tea изисква не само висококачествени чайни листа, но и подходящи чаши и аксесоари. За оптимален вкус и удоволствие от чая, изберете чинийки или чашки, които са достатъчно големи и дълбоки, за да поберат листата и да се запази ароматът. Добавете също и тефтерчето на Базилур Чай, което ще ви помогне да записвате вашите забележки и впечатления.

Оптимална температура и време за запарване на Basilur Tea

За да постигнете най-добрия вкус и аромат на Базилур Чай, е важно да се спазват правилата за температура и време на запарване. Повечето чаеве от Базилур се запарват с вода от 85 до 95 градуса Целзий и се запарват за 3-5 минути. След като времето за запарване изтече, прецедете чая и го сервирайте.


Марка: Basilur
Basilur Билков чай Канела- пирамида 15 бр. (Чай и топъл шоколад)Basilur  Билков чай Канела- пирамида 15 бр.Прекрасна комбинация от канела.Истинска кан..
9.35 лв
Без данък:9.35 лв
Купи
Марка: Basilur
Basilur Билков чай Шипка и Хибискус - пирамида 15 бр. (Чай и топъл шоколад)Basilur  Билков чай Шипка и Хибискус - пирамида 15 бр.Прекрасна комбинация ..
9.35 лв
Без данък:9.35 лв
Купи