Меню
Меню
Количка

Bickens

Bickens

Bickens е класически лондонски сух джин, който се прави по необичаен начин. Дестилира се в два казана: Анджела от 1890 г. (по новата рецепта) и Джени от 1994 г. (по старата рецепта).

Описание на Bickens Джин и производствен процес

Бикънс Джин се произвежда по традиционен начин, използвайки селектирани ботаники, които придават уникален вкус и аромат на напитката. Процесът на производство включва мацерация и дестилиране на различни ботаники, като се използва внимателно балансирано съотношение, за да се постигне перфектната комбинация. Следващата стъпка е смесването на дестилираните ботаники с висококачествен алкохол и дестилирана вода.

Аромат и вкус на Бикънс Джин

Бикънс Джин се отличава с богат аромат на ботаники, който включва нотки на виолетки, карамфил, кардамон и дребни зелени плодове. Вкусът е също така сложен и хармоничен, с дълъг и плътен послевкус. Бикънс Джин е изключително гладък и мек с усещане за свежест, което го прави идеален за консумация самостоятелно или с различни тоници и гарнирани.

Бикънс Джин е творение на страстни производители, които полагат голямо внимание към детайлите в производството. Това го прави предпочитан избор сред ценителите на премиум джинове и със сигурност ще задоволи и най-изисканите вкусове.


Няма налични продукти.