Cafissimo – друг поглед към доброто кафе с Caffitaly System

Кафето на капсули стремително набира популярност сред кафеманите. Благодарение на добре оформената технология, капсулите не само икономисват време за приготвянето на кафе, но и съществено повишава неговото качество.

Херметическите опаковки Cafissimo съхраняват всички хиляди ароматни компоненти на прясно смляното вкусно кафе. Капсулите се използват много в Русия и Германия, като все повече навлизат като помощник и наслада във всеки дом по света.

Новите вкусови съчетания ще зарадват любителите на оригиналното кафе и класическите напитки. Почти всички производители използват активно в капсулите нотки на карамел или шоколад, но производителят Tchibo е отишъл много по-далеч и е решил истински да удиви своите привърженици.

Сравнение на вкусовете на кафе Cafissimo с другите марки

Капсулите Cafissimo за Caffitaly система доставят лесно, бързо и удобно любимата напитка на мигаКомпанията Tchibo е основана преди почти 70 години в Германия. Отначало тя се е специализирала само в доставката на кафе и цигари. Но от края на 90-те години става лидер по производството на едноименното кафе в страната си, като е произвеждала и разтворимо кафе.

Немският производител се е занимавал също и с туризъм, застраховане и много други видове бизнес. На година е разработвал до 2000 нови продукта и всички те активно са се реализирали по цяла Европа, Русия и Америка. Кафените капсули, а също и кутиите и опаковките с разтворимо кафе са направени по всички стандарти за качество.

Това са продукти от прецизно подбрани осем сорта кафе с меко изпичане и със съхранени всички първоначални вкусови качества на млените зърна.

Преимуществата на капсулираното кафе Cafissimo

Ако изберете капсулите на тази марка, Вие ще получите идеална смес от кафе, с вкусови добавки, които няма да срещнете при другите производители.

С кафето на капсули Cafissimo получавате:

  1. Млени кафени зърна
  2. Внимателно изпичани
  3. Кадифен каймак на еспресото или капучиното
  4. 100% натуралност във всички съставки
  5. Изискани нови вкусове на жасмин, мед, горчиви ядки, малц и други

Опознайте Cafissimo капсулите, за да ги обикнете!

Cafissimo Caffe Crema Colombia - великолепен аромат и изискан вкусCafissimo Caffe Crema Colombia 

Смес от прецизно подбрани зърна Арабика, индивидуално изпечени, което разкрива великолепието на наситен аромат и изискано-тръпчив вкус на кафе. А като завършек, в послевкуса се прокрадват нотки на лайм.

 

Cafissimo Еspresso Brazil - силен вкус на кафе с орехови нотки

Cafissimo Еspresso Brazil 

Линията кафе в капсули от Арабика със самостоятелно изпичане е създадена за приготвянето на кафе с наситен и силен вкус, с горчив аромат и орехови нотки.

 

Cafissimo Espresso El Salvador ароматно еспресо с карамелен привкусCafissimo Espresso El Salvador 

Традиционните италиански методи за изпичане на кафето позволяват да се създадат превъзходни линии, известни по целия свят. Кафето в капсули Ел Салвадор е създадено за направата на ароматно еспресо с доказан вкус и тънък привкус на карамел.

 

Cafissimo Caffe Crema Vollmundig - 100% Арабика с многостранен вкус и плътен каймакCafissimo Caffe Crema Vollmundig 

Сместа е 100% Арабика, събирана от различни плантации в Африка и Южна Америка. Всеки вид кафено зърно от тази смес се изпича отделно, което дава възможност кафето да притежава многостранен вкус и плътен кремообразен каймак.

 

Cafissimo Espresso Kräftig е кафе с балансиран вкус и наситен ароматCafissimo Espresso Kräftig 

Това е една превъзходна смес от 70% елитна Арабика и 30% Робуста – най-правилното съчетание за кафе с балансиран вкус, наситен ароматен букет и подчертана сила. Качествената Робуста с високо съдържание на кофеин и етеричните масла внасят в готовата напитка добри тонизиращи ефекти и придават дълбок аромат с добавени нотки на коняк. Това кафе има продължителен кадифен послевкус. А южноамериканската Арабика, която също влиза в сместа на кафето, го допълва с аромат на сметана и освежаващ послевкус с нотки на цитрусови плодове. Това кафе ще Ви помогне да се събудите сутринта и да бъдете бодри през целия ден.

Cafissimo Caffe Ethiopia е ароматна кафена напитка с нотки на цветяCafissimo Caffe Ethiopia 

Това е едно ароматно кафе, което расте в плодородните почви на етиопското плато, които придават на кафето характерен аромат с тънки нотки на цветя.

 

Cafissimo Espresso Elegant е кадифена кафена напитка с букет от вкусовеCafissimo Espresso Elegant 

Благодарение на средната степен на изпичане на елитните сортове южноамериканска и африканска Арабика, кафето Елегант притежава тънък вкусов букет и лек аромат, пропит с нотки на тропически цветя с кадифени шоколадови капки. Това би бил превъзходен избор за сутрешното Ви кафе!

 

Cafissimo Caffe Crema India Sirisha е с аромат на мед и малцCafissimo Caffe Crema India Sirisha 

За това кафе са използване най-добрите зърна Арабика с добавена Робуста, които придават на готовата напитка хармонично балансиран тънък аромат с оттенъци на мед и малц. Това превръща напитката в истинска наслада за всеки един ценител на тази благородна напитка.

 

Cafissimo Caffe Crema Entkoffeiniert е кафе с мен вкус и нежен ароматCafissimo Caffe Crema Entkoffeiniert 

Отличава се с мек вкус и кадифено-нежен аромат. Тази смес без кофеин се състои от 100% зърна Арабика от различни видове: Арабиката от Бразилия придава на кафето приятния аромат на печени орехи и го напълва с цитрусови вкусови букети; Арабиката от Етиопия добавя леки пикантни нотки и продължителен кадифен привкус; Арабиката от Гватемала насища с аромат на тропически цветя и сладникав ванилов вкус.