Чай Сър Хенри от Tchibo – вкус за всеки почитател на чая

Да си успешен специалист в сферата на търговията на дребно значи да знаеш точно как да предразположиш клиента да купи. Атмосферата и естетиката са двете най-важни условия, върху които се базира успехът на продажбата на дребно. Компания Tchibo е успяла правилно да ги въплъти в дейността си, с което си е заслужила името на една от най-успешните компании в своята ниша. Зародила се преди повече от 65 години, Tchibo и до днес не отстъпва тази позиция.

Зараждането и първите стъпки на Tchibo

Основателните на Tchibo са Карл Чилинг и Макс Херц – немски бизнесмени. Няколко години след първите стъпки в дейността на компанията, Карл и Макс можели вече да се похвалят с това, че Tchibo била много търсена като производител на различни продукти в Германия. Качеството и надеждността са думи, които описват Tchibo.

През 50-те години на миналия век се появил първият самостоятелен магазин в табела „Tchibo“, където освен продажба на продукти, можело да се дегустират сортовете кафе. Тогата и започва историята на „кафената кооперация“. Все пак ние познаваме Чибо преди всичко като производител на кафе. С годините се появявали все повече и повече фирмени магазини, а асортиментът на компанията се разраствал.

Tchibo – пример за грандиозен подем на марката

Отстрани може да си мислим, че умението за създаване, развивате и затвърждаване на марката, на собствениците на Tchibo им е просто в кръвта. Толкова лесно и бързо те са направили всичко това. Днес компанията има повече от 40 хиляди фирмени магазина в Германия и е авторитетен производител на продукти за масовия потребител.

Един от тези продукти е чаят с името Сър Хенри. Това е нова колекция от премиум чайове, разработени само за сектора на хранителните услуги от Чибо.

Sin Henry чаят е кръстен на най-големия син на любителя на чай граф Грей II, отбелязан вече в сорта чай Ърл Грей, обогатен с бергамот.

Линията Сър Хенри включва класически черен и зелен чай, плодови и билкови топли напитки. Този чай е удоволствие всеки ден. Дали ще изберете ободряващия черен чай, много подходящ за ценителите на класиката и енергията, или успокояващия билков чай, за да си подарите почивка и спокойствие, или пък плодовия чай, който ще Ви подари свежест и интензивност в ароматната наслада, няма значение. Sir Henry предлага 12 различни видове чай с високо качество и гарантиран ефект.

Видове чай на пакетчета Сър Хенри!

Sir Henry English breakfast (Английска закуска) това е истински английски чай, който се състои от най-добрите чайове от африкански и индийски плантации.
Sir Henry Боровинка и Череша е плодов чай с невероятен вкус Sir Henry Blackcurrant Cherry (Боровинка и Череша)плодовият чай е превъзходна напитка с дълбок червен цвят, интензивен вкус на черна боровинка и възхитителна черешова нотка. Този чай е направен от хибискус, ароматен бъз, черна боровинка, гранулиран черешов сок и концентрат от сок на череши.
Sir Henry Класик е класически черен чай с ободряващ ефект и интензивен вкус и аромат Sir Henry Classic black tea (Класически черен чай - силен, наситен, с хармоничен вкус. Това е комбинация от няколко вида черен чай, събирани от най-добрите чаени райони в света. Отличава се със сила, интензивност и ободряване на сетивата.
Sir Henry Лайка е чай, който успокоява и помага за възстановяване на силите с превъзходен вкус и неподражаем аромат Sir Henry Camomile (Лайка) - лайката притежава мек вкус и приятен аромат. Въздействието и е успокояващо, ощастливяващо, отпускащо. Това е един чай, на който може и трябва да се насладите. Вкусът му ще Ви накара да си спомните колко красив може да е светът.
Sir Henry има освежаващо въздействие и прекрасен вкус Sir Henry Peppermint (Мента) - билковият чай Сър Хенри Мента ще Ви предостави изключително освежаващо усещане, тъй като е направен само от висококачествена натурална мента. Една чаша от тази традиционна билкова напитка със стимулиращ и освежаващ ефект е идеалният избор за след хранене.
Sir Henry Плодов микс е полезен плодов чай с неповторим аромат и вкус Sir Henry Fruit Infusion Tea (Плодов микс) - този чай е 100% натурален продукт, приготвен от прецизно избирани ароматни плодове. Това е хармонична плодова композиция с лека кисела нотка. Можете да се наслаждаване на вкуса на чая както като топла напитка, така и с лед. Съдържа хибискус, шипка, портокалова кора, ябълки, лимонова кора, плодове на бъз.
Sir Henry е чай с неповторим вкус на портокал и аромат на джинджифил Sir Henry Orange Ginger( Портокал и Джинджифил) - плодово-билковият чай на Сър Хенри е идеално съчетание на характерния вкус на джинджифил и нежна портокалова нотка. Отпивайки от напитката, Вие ще почувствате едновременно истински освежаващ и сладко-плодов вкус. Този чай съдържа ябълки, хибискус, джинджифил, кора от портокал.
Sir Henry Ройбос и Ванилия е безкофеинова чаена напитка, много полезна за здравето Sir Henry Rooibos Vanilla (Рейбос и Ванилия) - билков чай с аромат на ванилия е отлична напитка без кофеин, на която може да се наслаждавате всеки ден… по няколко пъти. Може да се сервира както гореща напитка, така и охладена с лед. Идеално подхожда за консумация от деца, спортисти и всички, които искат да живеят здравословно и се стремят към това. Това е една отлична мека композиция.
Червена боровинка, Малина и Бъз от Sir Henry е плодов чай с превъзходни вкус и аромат Sir Henry Cranberry, Raspberry, Elderflower (Червена боровинка, Малина и Бъз) - това е една идеално балансирана плодова смес с вкус на червена боровинка, сладка малина и тънък аромат на бъз. Чаят съдържа шипка, хибискус, ябълки, натурален ароматизатор, бъз, женско биле, боровинка (червена) и малина.
Sir Henry Ърл Грей е черен чай с бергамонт с твърд вкус и интензивен типичен аромат Sir Henry Earl Grey (Ърл Грей) - невероятен черен чай с аромат на бергамот. В него е вплетена изискаността на графовете, решителността на царете, превъзходството на царете. От първата глътка можете да разпознаете силата, наситеността и твърдостта на истинския качествен черен чай.
Sir Henry Darjeeling (Дарджилинг) - чай от прецизно събрани сортове високопланински чаени растения, отглеждани в плантации в Северна Индия.