Dolce Gusto – едно съвършено изкуство с уникални шедьоври!

Най-добрите артисти в кафеното изкуство избират Dolce Gusto

Съвременното изкуство на кафето

Всяка напитка Dolce Gusto е шедьовър в изкуството на правенето на кафеСъздаването на вкусно кафе е изкуство. Капсулите и кафемашините NESCAFÉ® Dolce Gusto® Ви позволяват да правите множество изискани напитки, а във всяка глътка със сигурност ще откриете качество и стилност! Дали ще е ароматно еспресо, събуждащо Американо, въздушно капучино или възхитителен горещ шоколад, вкусът на всяка една глътка ще Ви пренесе на любимото Ви място за почивка. Кафето е „високо“ изкуство.

Кафето като произведение на изкуството

Знаете ли, че за да направите идеално кафе, трябва да има правилно налягане? Стилните машини NESCAFÉ® Dolce Gusto® правят напитките при професионално налягане до 15 бара, което позволява на вкуса да се разкрие по-добре и говори за неговото качество.

Качеството на машините за кафе NESCAFÉ® Dolce Gusto®

Удивителните кафе-апарати са въплъщение на иновативни технологии и високо изкуство. Стилният дизайн не е единственото им достойнство. Те правят и качествено кафе! Тези кафемашини съчетават най-новите технологии и дизайн, за да получавате удоволствие от всяка чаша кафе. Благодарение на машините NESCAFÉ® Dolce Gusto®, Вие ще можете да създавате шедьоври всеки ден!

Тайната се крие в умната капсула!

Съчетанието на стилен дизайн и умни капсули прави Dolce Gusto перфектният избор за чаша хубаво кафеИдеално налягане за идеална чаша кафе

Как може с такава малка капсула Dolce Gusto да се достигне такова качество? Благодарение на иновативните технологии и добре измислената разработка, капсулите автоматично регулират постъпващото в тях налягане.

Без значение е дали е нужно високо налягане за порция възхитително еспресо или път деликатното въздействие за въздушното мляко в лате макиато, всяка напитка Dolce Gusto се получава именно така, както трябва да бъде – идеална и хармонична!

Високото качество на кафето с NESCAFÉ® Dolce Gusto®

От кафеното зърно до чашата с кафето

NESCAFÉ® Dolce Gusto® подхожда към създаването на кафето като към изкуство. Само подбрани кафени зърна са част от тази марка. Те се отбират старателно и прецизно, измиват се, изсушават се на слънце, изчистват се. И това се прави с една единствена цел – да се създаде истински кафен шедьовър!

Dolce Gusto е вълшебство във всяка глътка кафеВеликолепният аромат и особените нотки на кафето се разкриват в процеса на изпичане. Температурата на печене е индивидуална за всяка конкретна рецепта и тип кафе. Освен това, голямо внимание се обръща на меленето на отбраните изпечени зърна. Плодовете на всички тези усилия са капсулите с различни видове от най-добрите млени и изпечени кафени зърна, благодарение на които вкусът на напитката е богат и изискан. Безспорно с всяка глътка кафе Вие ще можете да оцените високото качество на зърната кафе и положените за производството им усилия. Насладете се!

Толкова много кафе!

С кафемашините от NESCAFÉ® Dolce Gusto® Вие ще можете да се насладите на над 20 вида от любимата Ви напитка премиум клас – от малката чашка еспресо, до дълго кафе, черно кафе или кафе с мляко! Почувствайте удивителния вкус на силното ристрето, наситеното еспресо, ароматното лунго, гъстото гранде, кадифеното капучино с капсулите Dolce Gusto!

Прецизност и качество в капсулите Dolce Gusto:

Dolce Gusto Cortado - ярък аромат и вълшебен вкусDolce Gusto Cortado 

Напитка, създаването на която е вдъхновено от културата на Испания. Подобно на италианското еспресо макиато, Кортадо не е нищо друго, освен чаша еспресо, грижливо смесена с порция топло мляко. Насладете се на яркия аромат на изпечено кафе, с вълшебен привкус на печени бадеми и пекани. Тази очарователна напитка е прецизно смесена с млечна пяна, увенчана с копринено мека орехова пяна!

Dolce Gusto Cappuccino - легендарна италианска кафена напитка с кадифена млечна пяна

Dolce Gusto Cappuccino 

Едно легендарно италианско кафе, в което богатият и наситен аромат на силното еспресо се съчетава с нежен сметанов вкус и невероятна кадифена млечна пяна. Меката текстура на капучиното е това, което никога няма да забравите, дори и да го опитате само веднъж. Тази напитка е несъмнен образец за класика за всички любители на кафето.

 

Dolce Gusto Espresso - класически вкус на най-доброто италианско кафеDolce Gusto Espresso 

Леко и изискано печено кафе със среден интензитет. Кафето еспресо на капсули е най-класическия вкус. Идеална напитка за всяко време на денонощието – прекрасно допълнение към закуската или завършек на вечерята с приятели. Една малка чашка от 50 мл от това превъзходно еспресо ще Ви даде възможност да се насладите на нежният плодов аромат на нар и печени орехи!

 

Dolce Gusto Espresso Intenso - интензивно присъствие на истинско кафе

Dolce Gusto Espresso Intenso 

Наситено и силно кафе със средна степен на изпичане. Само едно кафе Ви дава насладата от тръпчивия плодов аромат, от мекия вкус и от гъстия кадифен каймак. Почувствайте ободряващия, напомнящ за лате вкус на червени боровинки и лекия, тънък аромат на пипер.

 

Dolce Gusto Caffe Crema Grande - силно кафе от 100% зърна АрабикаDolce Gusto Caffe Crema Grande 

Наситено и изискано кафе, направено от 100% зърна Арабика, средно силно, малко по-силно от американото. Тази удивителна напитка се пие в големи 200 милилитрови чаши и се слави с вълшебния си вкус, аромата на плодове и пленителния си каймак. Насладете се на голяма чаша от това невероятно кафе и яркият аромат на прясно изпечено кафе с плодови нотки и лек привкус на бергамот няма да Ви остави равнодушни!

 

Dolce Gusto Lungo - дълго кафе с класически еспресо вкус

Dolce Gusto Lungo 

Привлекателно и относително силно кафе със средно изпичане. Сервира се в по-големи чаши, отколкото за еспресо и се слави с богатия си и изискан вкус, наситен аромат и копринен каймак. Направете си подарък с голяма чаша удивително кафе и изразителният аромат на печеното кафе с вълшебния вкус на касис ще Ви впечатли неповторимо!

 

Dolce Gusto Lungo Intenso - мек и гъст каймак, интензивност на кафетоDolce Gusto Lungo Intenso 

Балансирани, ароматни, тъмно изпечени зърна от най-доброто кафе. Това кафе е смесица от мек вкус, гъст и кремообразен каймак, което е толкова интензивно, че Ви оставя невъобразимо усещане за възбуда!

 

Dolce Gusto Buondi - изисканост, пикантност, традиционализъм в една чаша кафеDolce Gusto Buondi 

Изискано съчетание на пикантност, традиционализъм на еспресото и изтънчен Арабика вкус. Позволете си пухкавия каймак на тази напитка да Ви даде всички емоции, които карат сърцето Ви силно да тупти!

 

Dolce Gusto Ristretto - най-силното еспресо за най-големите кафемани

Dolce Gusto Ristretto Ardenza 

Сигурен начин да дадете енергия на тялото си! Късо, силно, прекрасно! Това е Ристрето Арденза! От всички видове кафе, тази напитка е най-интензивната, най-ободряващата, най-съвършената! Смесицата от меката Арабика и натрапчивата Робуста са въплъщение на величие в изкуството на кафето! потопете се в истинския свят на италианското кафе, събудете всичките си сетива и се подгответе за добро настроение в напрегнатия ден!

Dolce Gusto Espresso Decaffeinato - изискано еспресо без кофеинDolce Gusto Espresso Decaffeinato 

Без съдържание на кофеин, наситено и в същото време изискано кафе с богат вкус и средна сила. Ако Вие обичате раздумката по време на вечеря, особено много ще Ви харесат капсулите на това кафе. Дори и една малка чашка от 50 мл от това превъзходно еспресо ще Ви позволи да се насладите на плодовите нюанси в аромата, мекия вкус и гъстия каймак с усещане за копринен допир. А очарователният привкус на червени плодове и печени зърна ще Ви изуми до безграничност!

Dolce Gusto Barista - много силно кафе с интензивен вкус и аромат

Dolce Gusto Barista 

Едно много силно, наситено ристрето с тъмно изпичане. Тази удивителна напитка се пие в малки чаши и притежава богат, интензивен аромат, изискан привкус на дърво и гъста, чаровна пяна. Отдайте се на идеалното съчетание на тънките нотки на печен кокос и приятен кисел вкус на цитрусови плодове!