На дълбокото с висшата лига – Caffitaly system и капсулите ECAFFE! Открийте шарените вкусове с капсулите ECAFFE Caffitaly system!

Кафето ECAFFE

Ecaffe е вълшебно с капсулите Caffitaly SystemЗа създаването на правилната атмосфера вкъщи или на работа е важен всеки детайл. И добре направеното кафе не е изключение. Затова много съвременни ценители на тази напитка избират варианта на напитката на капсули, а водещите световни производители на кафе разширяват асортимента си и оборудването за кафе. Марката ЕCAFFE се смята за сравнително нова на българския пазар, макар че още преди няколко години е завоювала доста голяма аудитория от привърженици, която с всеки месец става все по-обширна.

Историята на ECAFFE

Компанията ECAFFE произвежда капсулирано кафе за кафемашини от едноименния си стандарт, а също и за Caffitaly (чието дъщерно предприятие е всъщност). Особеностите на кафето на капсули на италианската фирма са:

  • 8-9 грама кафе вместо обичайните 7 грама, както е при повечето производители
  • Обемът на капсулите е 2.5 куб.см
  • Опаковката е от комбинирани материални – безвредна пластмаса и алуминий, които съхраняват идеално вкусовите и полезните вещества на прясно изпеченото кафе

Асортиментът на капсулираното кафе ECAFFE

Кафените капсули ECAFFE имат голям асортимент от авторски смеси, които се отличават една от друга по състав, степен на изпичане и интензитет. Благодарение на това, всеки ценител на ароматното и правилно приготвено кафе може да си избере по свой вкус следните най-популярни категории:

  1. Смеси на основата на тъмно изпечена бразилска Арабика с включена Робуста, за силно сутрешно еспресо или лунго;
  2. Меки смеси за правене на напитки, които могат да се консумират през целия ден;
  3. Кафе без кофеин за тези, които се грижат за здравето си
  4. За любителите на други напитки, компанията ECAFFE има и чай и качествен горещ шоколад на капсули

Предимствата на капсули-кафето пред обикновените млени зърна

Не е тайна, че капсулираното кафе е много по-добро, отколкото това на зърна. Първо – то се съхранява по-дълго време заради абсолютната херметичност на капсулите. Мляното кафе изветрява след 2 седмици, а капсулите съхраняват свежестта и аромата до половин година. Второ- прави се много бързо и лесно и не оставя след себе си мръсотия, както се случва с мляното кафе. И трето – кафето на капсули често се произвежда от най-добрите сортове кафени зърна, които са събирани в редки региони на света, докато млените и зърнените смеси са от популярни сортове, поради което бързо им се насища човек.

Капсулите преминават много строг контрол на всеки етап от производството им, което Ви осигурява превъзходно качество на напитката, а това ще радва Вас и Вашите близки ежедневно.

ECAFFE с Caffitaly system – дайте си повече!

Капсулите ECAFFE Caffytaly system е перфектно съчетание на идеалното кафе и простотата на машинатаКапсулните машини все по-често могат да се видят в кухнята по домовете на хората или в офисите и това съвсем не е нещо нереално. Тези компактни и не много скъпи кухненски помощници правят за няколко мига кафе с отличен вкус, който по нищо не отстъпва на кафето в ресторантите. За приготвянето на ароматно и вкусно кафе в капсулирана кафемашина се използва пресовано кафе на капсули, а Caffitaly е една т най-разпространените марки такова кафе.

За приготвянето на кафето на капсули Caffitaly се използват най-добрите сортове зърна Арабика и Робуста, правят се уникални смеси и миксове, а след това се пресоват грижливо и се поставят в малки херметически пластмасови контейнери. Особена популярност на пазара имат капсулите за Caffitaly система ECAFFE, създадени специално за изкусните ценители на доброто кафе.

Потопете се в света на ECAFFE Caffitaly капсули!

Висококачественото кафе на капсули Caffitaly има изумително богати оттенъци на вкуса и променящ се наситен аромат. За изготвянето на капсулите се използват само най-добрите смеси, състоящи се от Робуста и Арабика. В асортимента на компанията Caffitaly са широко представени капсулите ECAFFE – както силни и тръпчиви смеси, които идеално подхождат за утрото, така и сладникави и меки видове кафе, които приятно да изпиеш след хранене или във втората половина на деня. Също така в асортимента има капсулирано кафе с минимално съдържание на кофеин, горещ шоколад и мляко, незаменимо за приготвянето на капучино или лате. Благодарение на прецизно изчислените пропорции и сортовете кафе за капсулите, напитките придобиват особено сладки пикантни нокти, разкриват се наситени оттенъци и оставят приятен цветно-плодов послевкус.

ECAFFE Armonioso - балансирано еспресо за добро настроение през целия денECAFFE Armonioso 

Балансирано еспресо от ценни сортове Арабика и Робуста. Кафето се отличава с богат аромат и въздушна плътна пяна и лека киселина във вкуса. Чашка Armonioso сутрин ще Ви ободри и ще подобри настроението Ви за целия ден!

 

ECAFFE Brasile е напитка от 100% Арабика с лек сладникав вкусECAFFE Brasile 

Това е 100 процентова Арабика, отглеждана под строг контрол във високопланинските плантации Mogiana. Сместа Brasile се отнася към категорията моносорт (сорт кафе, отглеждано само на едно място). Напитката еспресо, приготвена от тази капсула, се получава наситена, с леко сладникав вкус и много добре подхожда за направата на напитки с мляко или сметана.

 

ECAFFE Corposo - е смес от Арабика и Робуста с неповторим аромат и отличителен послевкус

ECAFFE Corposo 

Силният и балансиран вкус на азиатската Робуста се смекчава от Арабиката, която придава на напитката ненадминат аромат и ярко изразен кафен послевкус. Кафето е идеално за сутрините, когато имате нужда от допълнителна енергия.

 

ECAFFE Cremoso е с наситен аромат и мека, кадифена пянаECAFFE Cremoso 

Наситеният и богат аромат на 100% Арабика, събирана в Централна и Южна Америка, се усилва с мека и кадифена пяна, която се образува при правенето на кафето. Идеално кафе, което може да Ви консумирате по всяко време на деня.

 

ECAFFE Decaffeinato Delicato е нежно еспресо от 100% зърна АрабикаECAFFE Decaffeinato Delicato 

Нежно еспресо от бразилска Арабика (100%) с интензивен аромат. Кафето е идеално за всяко време на денонощието, благодарение на малкото съдържание на кофеин в него ( не повече от 0.1%). Специалната технология на смесване личи в лекия шоколадово-орехов оттенък, кадифения каймак и сладникавия вкус.

 

ECAFFE Decaffeinato Intenso - наситен вкус на кафе без кофеинECAFFE Decaffeinato Intenso 

Идеалното съчетание на индийската Робуста и южноамериканската Арабика се ражда кафе без кофеин с наситен плодов вкус. Тази смес е едно съвършенство с плътен каймак, чийто вкус приповдига настроението в напрегнатия работен ден!

 

ECAFFE Delizioso е с мек аромат и нежен вкусECAFFE Delizioso 

Едно еспресо от чиста Арабика с мек аромат и нежен вкус. Тази напитка е създадена да удивява с лекия си вкус с нотки на какао, плодове и бадеми. Заради ниското си кофеиново съдържание е идеална за приятна почивка във всеки един момент от деня.

 

ECAFFE Intenso е смес от Робуста и Арабика с плътен каймак и интензивен вкусECAFFE Intenso 

Смес от южноамериканска Арабика и тръпчива индийска Робуста, която прави вкуса по-богат. Кафето притежава кадифен вкус и гъст плътен каймак. Напитката е перфектен завършек на всяко хранене през деня.

 

ECAFFE Latte Bevarda Bianca е обезмаслено мляко за направата на перфектно капучино или лате макиатоECAFFE Latte Bevarda Bianca 

Изберете най-лесния и перфектен начин да си направите млечна напитка с обезмасленото мляко Latte Bevarda Bianca. Много добър помощник в направата на капучино, горещ шоколад или лате макиато.

 

ECAFFE Cuba - силно еспресо с деликатен аромат на тютюнECAFFE Cuba 

Силно еспресо, смес от Арабика Криоло, растяща в планините на Сиера Маестра – Куба. Интензивният аромат и наситеният вкус са омекотени с оттенък на какао и едва доловим аромат на тютюн за лула.

 

ECAFFE Morbido - перфектно съчетание на Арабика и Робуста в сложен и идеален вкусECAFFE Morbido 

Арабиката и Робустата се съчетават в необходимите пропорции, а средното изпичане завършва и уравновесява сложния и неповторим вкус на напитката.

 

ECAFFE Prezioso - богат вкус и тънък ароматECAFFE Prezioso 

Еспресо от 100% Арабика, подбрана в южната и централната част на Америка. Кафето притежава богат и балансиран вкус, прекрасен и тънък аромат. Кофеинът е с ниско съдържание в тази напитка, а това е добра причина да си направите почивка за кафе в средата на деня.

 

ECAFFE Supremo е кафена напитка със сладък аромат и вкус на плодовеECAFFE Supremo 

Превъзходната Арабика от централната и южната част на Америка напълва кафето със сладък аромат на плодове. Тази кафена напитка би била добра компания за почивка по което и да е време.