Мауро на капсули и на дози – можем ли да имаме хубаво кафе бързо и лесно?

Caffe Mauro е италианска компания, която вече повече от 60 години произвежда висококачествено кафе еспресо. Компанията е основана през 1949 година. Това е една от първите компании, които използват телевизията за реклама. Тя прави големи рекламни кампании, които я правят известна по цял свят. Благодарение на специалния метод на бавно изпичане на кафето (tostatura lenta) кафето става наистина ароматно.

Днес Кафе Мауро представя на пазара широк асортимент от висококачествени продукти, чиито характеристики са добре познати в целия свят.

В последно време всеки бърза за някъде, никога не достига време, дори и да си направим едно хубаво кафе. Но Мауро дава решение в това забързано ежедневие. Решението е в по-простото правене на кафе със същото качество на напитката, направена от цели или млени зърна – капсулите Мауро и кафето на дози Мауро.

Удобството да пиеш кафе – Mauro капсули

Caffe Mauro Brazil Espresso Point System  на капсули е с шоколадов вкус и деликатен аромат.

Caffe Mauro Brazil Espresso Point System – тази напитка отразява музиката и чувствителността на бразилските ритми чрез сладостта и кафената текстура на кафето. Бразилия е земята на карнавалите и самбата, земята на удоволствието, земята на кафето. Това е земята, от която произлизат най-скъпите арабски селекции кафе, придаващи на кафената напитка мекота, пълноценност, сладост.

Кафето Мауро Бразилия оставя едно кадифено усещане, като вкусът на шоколад се слива с деликатни аромати.

Caffe Mauro Centopercento Espresso Point System на капсули е 100% арабика с ниско съдържание на кофеинCaffe Mauro Centopercento Espresso Point System – 100% качествена арабика, линията Centopercento е една изискана и изключителна комбинация. Съдържанието на кофеин е толкова ниско, че позволява да се пие по всяко време на денонощието.

Това е едно леко кафе със силен аромат на плодове и цветни нюанси.

Caffe Mauro Classico Espresso Point System на капсули е балансирана кафена смес с интензивен вкусCaffe Mauro Classico Espresso Point System – съчетание на 30% арабика и 70% робуста.

Това е смес с интензивен вкус и силен аромат, направена от висококачествени зърна от бразилски и азиатски кафени плантации, специално подбрани за направата на тази вълшебна топла напитка.

 

Caffe Mauro De Luxe Espresso Point System на капсули е със сладък аромат, вкус на шиколад и оптимално съдържание на кофеинCaffe Mauro De Luxe Espresso Point System – превъзходството се прие в мекотата на кафето, оптималното кофеиново съдържание и шоколадовия вкус. Едно очарование в тежкия ден, което ще Ви ободри и ще възстанови силите Ви. Вкусът е деликатен, преплитащ се със сладкия аромат на напитката. Идеалният избор за тези, които обичат да пият кафе повече от веднъж на ден.

Серията Де Лукс на Мауро смесва бразилска и централно американска арабика (70%) с азиатска робуста (30%), като плантациите, от които са събирани зърната, се намират в близост до какаови плантации. Точно това придава този шоколадов нюанс както в аромата, така и във вкуса на напитката.

Caffe Mauro Decaffeinato Nespresso System на капсули е безкофеиново кафе с плътен и мек каймакCaffe Mauro Decaffeinato Nespresso System – една кремообразна напитка с перфектен баланс между вкуса и липсата на кофеин.

Това е една балансирана смес с променлив географски произход, като това осигурява на кафето уникалността на неговия вкус. Каймакът е плътен, мек, златист, устойчив.

Caffe Mauro El Salvador Espresso Point System на капсули е с вкус на тропически плодове и аромат на свежест

Caffe Mauro El Salvador Espresso Point System – това кафе е едно чувство на отмора и тропически вкусове със свеж аромат. Ел Салвадор е перлата на юг от Гватемала – земя, известна с широката си гама от премиум кафе зърна арабика, пропити с капки от обилни дъждове и сушени от тропическата жега. Кафените плодове са яркочервени, като се събират и избират специално за създаването на тази смес.

Ароматът на тропическите плодове личи отчетливо в тази напитка, като ясно се прокрадва привкусът на мандарина и мед.

Caffe Mauro India Espresso Point System на капсули притежава екзотичност във вкуса и мистичност в аромата си.Caffe Mauro India Espresso Point System – в тази кафена балансирана и пикантна напитка прозира екзотичният и мистичен чар на Индия – земя, където кафето расте в сенчести плантации, пазени от мусони.

Зърната растат сред пипер, лимонови и портокалови дървета. Това се отразява в приятното със сладък аромат Еспресо Индия от Мауро кафе. Цитрусите и шоколадът се комбинират с пикантен аромат.

Caffe Mauro Mattino Nespresso System на капсули е кафе със силен вкус и интензивен аромат.


Caffe Mauro Mattino Nespresso System – силно кафе с интензивен аромат. Силните кафе-зърна робуста са подсладени с ароматно кафе арабика.

 

Caffe Mauro Onda D’Oro Nespresso System на капсули е с балансирано съдържание на робуска и арабика с гладка текстураCaffe Mauro Onda D’Oro Nespresso System – деликатна напитка с гладка текстура, в която отчетливо присъства арабика вкусът, прецизно балансиран с лекия допир на робустата.

 

 

Caffe Mauro Original Espresso Point System на капсули е с високо съдържание на кофеин.Caffe Mauro Original Espresso Point System – благодарение на високото качество на робустата (90%), Оригиналната линия Мауро е с високо съдържание на кофеин. Изключително точен избор за сутрешно пробуждане, а пикантният и силен аромат гарантиран най-доброто начало на деня.

 

Mauro кафе на дози – по-лесно, удобно, вкусно

Caffe Mauro Classico на дози е италианско кафе с класически вкус

Caffe Mauro Classico – Класическата линия Мауро е едно италианско качествено кафе с интензивен аромат, познат в цял свят. Напитката съдържа много кофеин, като това я прави подходяща сутрин и след хранене.

Силното присъствие на робуста (70%), премесена с 30% арабика дава идеално усещане на пълноценния вкус на кафе.

Caffe Mauro De Luxe на дози е кафе с шоколадов вкус и лесно за приготвяне.

Caffe Mauro De Luxe – тази линия дължи шоколадовия си аромат на местността, в която растат зърната, от които е направена.

Това е един много ароматен продукт със сладък мирис, в който арабиката е добре балансирана с първокласни зърна робуста с ниско съдържание на кофеин.

 

Caffe Mauro Centopercento на дози е невероятна комбинация на вкус и аромат на кафе от 100% арабика/Caffe Mauro Centopercento – изумителна комбинация от кафе със сладък вкус и аромат.

Сместа е направена от арабско кафе от плантации в Бразилия и Централна Америка.