Кафе с тоник може да стане новата ви любима напитка за лятото!

Има само едно по-добро нещо от айс кафето: айс кафе с мехурчета - как да си направим кафе с тоник.Има само едно по-добро нещо от айс кафето: айс кафе с мехурчета. Когато е горещо навън, сещате ли се за нещо по-освежаващо от кофеинова и едновременно газирана напитка? Но как да постигнем тези гъделичкащи балончета ... с тоник, разбира се! 

Докато кафето и тоникът могат да изглеждат особена комбинация, все пак придобиват все по-голямо популярност в света на кафе специалитетите, придавайки освежаващо и по-различно усещане от любимата ви напитка. Може би вече сте забелязали присъствието на еспресо-тоник в менюто на любимото си кафене? Не се чудете повече, а поръчайте и опитайте вкусната напитка. Тя не е нищо повече от отлично приготвено еспресо с добавен тоник и лед, но резултатът е не само апетитно кафе с цитрусов, свеж и освежаващ вкус, но също така и красива гледка.

Този тип кафе напитка е много популярна в някои страни като Швеция, но ако все още не можете да я намерите на нашия пазар - направете си айс кафе с тоник у дома. Можете да използвате комбинация със студено сварено кафе или класическо еспресо, добавете малко лед, а защо не и малко тоник, ако разполагате със свободен следобед за разпускане. Ако приготвяте тонизиращата напитка в дома си, не забравяйте да използвате кафе зърна с плодов привкус като тези от Етиопия или Кения. Те ще се комбинират идеално с цитрусовите аромати на тоника.

Айс кафе с балончета? Защо не! Посрещнете това лято с нови и свежи усещания, които ще направят горещите дни изключително приятни.