Кажи ''кафе'' на 20 езика!

Различни кафе видове и как да си поръчаме кафе на 20 езика. Ние, съвременните хора имаме привилегията да живеем в свят, който предлага много и различни възможности. Международните пътувания вече не са лукс, доста често са дори необходимост. Ежедневно милиони хора от цял свят прекосяват границите на държавите и се потапят в духа на различни култури. Пътешестването е богатство, от което всеки се стреми да черпи с пълни шепи.

Където и да пътувам, винаги предварително научавам поне три думи: Здравейте. Довиждане. Благодаря... Всеки път е приятно да ги чуем от някой чужденец, нали? Истинският пътешественик, знае че, за да опознае една държава трябва да опита от националната и кухня. Кафе културата е важна част от кулинарията на всяка държава, затова ще ви научим как да казвате ''кафе'' на двадесет езика, за да можете да поръчате любимата си напитка безпроблемно и да се впуснете в истинско кафе приключение, където и по света да се намирате. Хубавото е, че думата кафе е разпознаваема на всеки език и вероятно дори да не се подготвите предварително винаги ще успеят да ви разберат, но е добре да пробвате, за да предизвикате усмивка у човека, който ви обслужва.

Как да кажем ''кафе'' на 20 езика:

1. Finnish: kahvi
2. Swedish: kaffe
3. French: cafe
4. Indonesian: kopi
5. Czech: kava
6. Greek: καφές
Кафе културата е важна част от кулинарията на всяка държава, затова ще ви научим как да казвате ''кафе'' на двадесет езика, за да можете да поръчате любимата си напитка безпроблемно и да се впуснете в истинско кафе приключение, 7. Vietnamese: ca phe
8. Hungarian: kave
9.Swahili: kahawa
10. Afrikaans: koffie
11. Tagalog: kape
12. Korean: keopi
13. Russian: кофе
14. Turkish: kahve
15. Mandarin: kafei
16. Icelandic: kaffi
17. Spanish: cafe
18. German: kaffee
19. Italian: caffe
20. Hindi: kofi

А вие можете ли да ни помогнете и с някой друг език?