Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки

Край на следите от кафе по зъбите!

26/04/2017 0 Коментар(и)

Внимание! Вече може да се сбогуваме със следите от кафе по зъбите.

Изобретиха първата безцветна кафе напитка!

Можете да се сбогувате със следите от кафе по зъбите и спокойно да се насладите на вашето кафе.Имаме добра новина за любителите на кафе напитките - най-накрая изобретиха безцветен вариант на обичания кофеинов специалитет. Можете да се сбогувате със следите от кафе по зъбите и спокойно да се насладите на ободрителния еликсир. 

Досега се налагаше да впрягаме своята изобретателност, за да успеем да се радваме на кафето, без петна, като го смесваме с други съставки, неотрализиращи тъмния, боядисващ ефект на любимата напитка. Но вече има нова напитка, която изглежда ще преобърне целия кафе сектор - чисто и прозрачно кафе.

Точно така, измислиха първата по рода си безцветна кафе напитка. И макар да изглежда като чиста вода, брандът гарантира, че тя е направена от 100% качествени арабика зърна.

Това безценно нововъведение в света на кафето е дело на словашките братя Дейвид и Адам Наги. След дългогодишна борба с петна по зъбите, следствие на високата консумация на кафе, се ражда продуктът - CLR CFF. Новият продукт представлява разхладителна напитка, готова за пиене, която има същият ефект като класическото кафе, но не се отразява върху перлената белота на зъбите. Може да прилича на бутилка с вода, но собствениците на марката обещават, че за направата на CLR CFF кафе са селектирани кафе зърна от сорта Арабика, както и, че са използвани методи за приготвяне, никога прилагани преди това. Звучи обещаващо, нали?

След като прекарват три месеца в експериментиране, за да създадат перфектната формула, двамата братя са категорични, че кафе напитката CLR CFF е със свежа, ароматна и вкусна, без консерванти, стабилизатори и подсладители. Нещо повече, тя не съдържа, нито пък има нужда от захар или мляко и все пак впечатлява със съдържание на кофеин от 100мг за бутилка.

Нетърпеливи ли сте да опитате? Ние също!

Оставете коментар