Ние използваме бисквитки, за да подобрим Вашето изживяване докато сте наши гости. Продължавайки да използвате този сайт, Вие се съгласявате с това. Повече информация може да намерите тук: Политика за изпозлване на бисквитки

Най-силната чаша кафе в света!

26/04/2017 0 Коментар(и)

Най-силната чаша кафе в света - ето какво определено ще ви накара да се събудите скоростно!

в Австралия, напитката наречена "Asskicker", част от продуктовата гама на веригата Viscous Coffee, ще преобърне представите ви за кофеиновата напитка.Мислите си, че сте пили силно кафе? Гарантираме ви, че в Австралия, напитката наречена "Asskicker", част от продуктовата гама на веригата Viscous Coffee, ще преобърне представите ви за кофеиновата напитка.

Високоенергийната напитка, известна като "най-силното кафе в света", се приготвя от четири еспресо дози, 120мл студено сварено кафе и осем замразени кафе кубчета, което представлява 80 пъти количеството кофеин, съдържащо се обикновена чаша кафе.

Резултатите - някои хора го обожават, а други са тотално разбити от вкуса и ефекта на тази кофеинова бомба. Но истината е, че "Asskicker" може да се окаже цяло предизвикателство дори за най-запалените кафе привърженици. 

Кофеиновата напитка е направена за пръв път за служителка в спешен кабинет в Бенингтън, като средство за енергизиране при неочаквана нощна смяна. Авторите на напитката разказват, че тя консумирала питието си в продължение на два дни, а ефектът бил феноменален и я държел будна в продължение на почти три дни.  Ето как се ражда Аsskicker.

Някои клиенти на австралийската верига Viscous Coffee си поръчват кофеиновия специалитет дори на шега, за да изпробват издръжливостта си, но консумацията му не е за всеки. Кафе напитката се продава със следното здравословно предупреждение: "Лицата с високо кръвно налягане и/или сърдечни заболявания пият напитката на своя собствена отговорност".

А вие бихте ли се осмелили да опитате?

Оставете коментар