Видове Nespresso капсули

 

 

BUKEELA KA ETHIOPIA LUNGO неспресо капсули на топ цена.

BUKEELA KA ETHIOPIA LUNGO

Интензивност: 3
Флорално и диво: В сърцето на Етиопия, Nespresso са събрани две подбрани арабики, за да се създаде този невероятен вкус с чист оригинален произход. Това енергизиращо ароматно кафе разкрива изненадващо диви мускусни, дървесни нотки.

 


DECAFFEINATO VIVALTO LUNGO неспресо капсули на топ цена.DECAFFEINATO VIVALTO LUNGO
Интензивност: 4
Балансирано и леко: Безкофеиново кафе, което цялостно запазва комплексността на отделно изпечените арабики от Южна Америка и Източна Африка, събирайки както изпечени, така и нежни пъстри нотки, това е  Vivalto Lungo Decaffeinato.

 

 

DECAFFEINATO VOLLUTO неспресо капсули на топ ценаDECAFFEINATO VOLLUTO
Интензивност: 4
Леко и сладникаво: Със своето съчетание на чисти и леко изпечени арабики от Южна Америка, Volluto Decaffeinato разкрива сладък и бисквитен вкус, подсилен с лек намек на хапливост и плодови нотки.

 

 

VOLLUTO неспресо капсули на топ ценаVOLLUTO
Интензивност: 4
Плодово и сладко: Мекият аромат на Volluto е с  кръгла плътност.Сладък вкус на бисквити и плодове. Сбор на арабики от Бразилия и Колумбия, финният характер е постигнат чрез леко изпичане. Volluto е със стопроцентов произход от програмата Nespresso AAA Sustainable Quality™, иниацитива подкрепяща фермерите, управлявана съвместно с Rainforest Alliance.

 

COSI неспресо капсули на топ ценаCOSI
Интензивност: 4
Лимонено и свежо: Събирането на арабики от Източна Африка и Централно-южна Америка , нежно изпечени, за да запазят крехката цитрусова нотка, създава съвършеността на Cosi. Неговата мека плътност помага за показването на освежаващата нотка на лимон.

 

 

Nespresso капсули VIVALTO LUNGO на топ цена.VIVALTO LUNGO
Интензивност: 4
Комбинирано и балансирано: Комплексна,но уравновесена комбинация между арабики от  район с висока надморска височина (като "Cerrado" от Бразилия) и арабики от Източна Африка. Vivalto Lungo събира изпечени и фини цветни нотки. Разделният процес на  изпичане на зърната обогатява почерка на всеки произход.

 

 

Nespresso капсули LINIZIO LUNGO на топ цена. LINIZIO LUNGO
Интензивност: 4
Кръгло и пивко: Чиста арабика от Южна Америка, Linizio Lungo е добре закръглена смес от Бразилия и Колумбия . Разделния начин за изпичане на зърната предава зърнести малцови нюанси типични за Бърбън, като в същото време се запазва неговият мек и пивък характер.

 


Nespresso капсули DULSAO DO BRAZIL на топ цена.DULSAO DO BRAZIL
Интензивност: 5
Сладка пивкост: Чиста бразилска арабика, Dulsao do Brazil е смес от червено и жълто Бърбън кафе. Разделното изпичане на зърната гарантира закръгленост и баланс, разкривайки сладки нотки на мед и малц.

 


Nespresso капсули CAPRICCIO на топ ценаCAPRICCIO
Интензивност: 5
Плътна мекота: Еспресо кафе Capriccio е с подбран букет,малко хаплив и типично зърнест вкус. Съставен е от перфектната комбинация арабики от Южноамерикански страни, включително Бразилия и усещане за леко изпечена робуста.

 


Nespresso капсули ROSABAYA DE COLUMBIA на топ цена.ROSABAYA DE COLUMBIA
Интензивност: 6
Плодов оазис: Тази уникална смес от самостоятелно изпечени зърна арабика от Колумбия има деликатен,леко уловим хаплив вкус с познати нотки на червени плодове.

 

 

Nespresso капсули VANILIO (Livanto Variations) на топ ценаVANILIO (Livanto Variations)
Интензивност: 6
Ванилов вкус: Хармония от кадифени и богати аромати на деликатния вкус на Livanto и ванилия.Livanto Vanilio се отличава с съвършенна пивкост,плътния си вкус и нежно усещане,което създава на небцето ви.

 

 

Nespresso капсули LIVANTO на топ цена.LIVANTO
Интензивност: 6
Съвършен баланс: Тази смес на арабики от Централна и Южна Америка е умерено изпечена, от която се разкрива кръгъл и балансиран букет. Той поражда усещане за неповторим вкус на  средно изпечено кафе с карамелизирани нюанси и нотки с лек плодов вкус.

 

 

Nespresso капсули CARAMELITO (Livanto Variations) на топ цена.CARAMELITO (Livanto Variations)
Интензивност: 6
С карамелен вкус:Нежният привкус на карамел омекотява препечените зърна на основният сорт Livanto.Това бурно съчетание ще направи кремообразността на лекият карамел.

 

 

Nespresso капсули CIOCATTINO (Livanto Variations) на топ цена.CIOCATTINO (Livanto Variations)
Интензивност: 6
Шоколадов вкус: Леко горчив, натурален шоколад се вплита с препечения карамелизиран вкус на Livanto. Невероятна комбинация, която наподобява парченце тъмен шоколад.

 

 

 

Nespresso капсули FORTISSIO LUNGO на топ цена. FORTISSIO LUNGO
Интензивност: 7
Силно и плътно: Дълго кафе с гъста плътност и нотки на изпечени тъмни зърна. Събирането на арабики от Централна и Южна Америка с нотки на робуста, Fortissio Lungo Ви поднася вкусна горчивина и наситеност на небцето.

 

 

Nespresso капсули DECAFFEINATO INTENSO на топ цена. DECAFFEINATO INTENSO
Интензивност: 7
Силно и гъсто: Decaffeinato Intenso е наситено еспресо кафе с голяма плътност и нежни есенции на какао и препечени зърна. Връзката между арабики от Южна Америка с привкус на робуста преминава през кратко, бързо изпичане, което подсилва вкуса и подчертава силата на сместа.

 

 

Nespresso капсули ROMA на топ цена.ROMA
Интензивност: 8
Нежен финес: Равновесие между наситеност и мекота,  Roma се различава със своите дървесни нотки. Арабики от Централна и Южна Америка събрани с робуста са леко изпечени, за да се запази финият аромат на сместа. Roma е точното кафе, за тези които търсят късо еспресо, но и леко бижу, носещо първокласно кафе с уникален вкус. 

 

 

Nespresso капсули DECAFFEINATO ARPEGGIO на топ цена.DECAFFEINATO ARPEGGIO
Интензивност: 9
Богато и кремаво: С тъмно изпечени чисти арабики от Южна и Централна Америка, Arpeggio Degaffeinato може да се похвали със силена индивидуалност, интензивно тяло и какаови нотки.

 

 

Nespresso капсули ENVIVO LUNGO на топ цена.

 

ENVIVO LUNGO
Интензивност: 9
Силно карамелизирано: Envivo Lungo е сутрешната доза кафе, специално създадено от професионалистите на Nespresso. То е дълго кафе, което стимулира сетивата чрез високата си интензивност и богат характер.

 

 

Nespresso капсули ARPEGGIO на топ цена.ARPEGGIO
Интензивност: 9
Интензивно и нежно: Arpeggio създава своя невероятен характер и богата плътност от смес на арабики от Централна и Южна Америка. Дългото време на изпичане развива всеки произход за получаването на интензивен букет, съчетаващ изпечени, дървесни и какаови нотки.

 

 

Nespresso капсули INDRIYA FROM INDIA на топ цена. INDRIYA FROM INDIA
Интензивност: 10
Силно пикантен вкус: Indriya from India е уникалната връзка между арабика и робуста от Южна Индия. Наситено еспресо кафе съдържащо карамфил,черен пипер и индийско орехче, които галят небцето.

 

 

Nespresso капсули DHARKAN на топ цена.

DHARKAN
Интензивност: 11
Дълго изпечено и кадифено: Смес на арабики от Латинска Америка и Азия напълно разкрива своя характер, чрез техниката за по-дълго изпичане при ниска температура. Силната му индивидуалност разкрива интензивни изпечени нотки заедно с есенции какао на прах и изпечени зърна, които се изразяват в копринена и кадифена консистенция.

 

 

Nespresso капсули RISTRETTO на топ цена. RISTRETTO
Интензивност: 10
Наситено и контрастно: Силен аромат и висока плътност, Ristretto взима най-добрите арабики от Колумбия, Бразилия  и от Източно африканските страни, популярни със своите цитрусови аромати и с оттенък на робуста за добавен зинг. Бавното изпичане на разделените зърна създава различен букет, събиращ нежни плодови и остри вкускови нюанси с бързо изпечени и шоколадови нотки.

 

 

Nespresso капсули KAZAAR на топ цена.  KAZAAR
 Интензивност: 12
 Много енергично и сладко: Бурна смесица от две робусти от Бразилия и Гватемала, идеално подбрани за Nespresso.Отделно изпечена арабика от Южна Америка. Kazaar е кафе с невероятна интензивност.  Силно горчи и нотките на пипер са изравнени от пълна и кремава консистенция.