Меню
Меню
Филтър
Количка

Borbone

Borbone

История на Caffe Borbone

Caffe Borbone е италианска компания, която е снабдавала своите клиенти с висококачествен кафе от 1997 г. Производителите на Caffe Borbone се гордеят със своите традиции и опит в производството на кафе.

Произход и избор на суровините

За производството на своите напитки, Caffe Borbone използва най-добрите италиански кафета и суровини. Италианското кафе е известно в целия свят със своя превъзходен вкус и аромат. Компанията избира своите суровини с голяма внимателност, за да гарантира високото качество на продуктите си.

Caffe Borbone предлага разнообразие от кафе миксове и вкусове, които отговарят на предпочитанията на всеки вкусов ботуш. Независимо дали става дума за еспресо, капучино или лате, Caffe Borbone има напитката, която ще задоволи вашите кафени нужди.

Със своята богата история и високо качество на продуктите си, Caffe Borbone е изборът за всички кафенознаци, които ценят италианската кафе култура и искат да се насладят на невероятния вкус и аромат на италианско кафе.

Видове продукти от Caffe Borbone

  • Кафе с капсули от Caffe Borbone

Caffe Borbone предлага разнообразие от кафе с капсули, които са подходящи за всяко предпочитане на вкуса. Тези капсули са удобни и практични, идеални за бързо приготвяне на кафе у дома или в офиса. Също така, Caffe Borbone осигурява различни аромати и интензитети на кафето, от крепко до по-деликатно, за да отговарят на предпочитанията на всеки.

  • Кафе на зърна и мляно кафе от Caffe Borbone

При Caffe Borbone можете да намерите и кафе на зърна или мляно кафе, което удовлетворява и най-изисканите вкусове. Кафето на зърна е подходящо за тези, които желаят да се насладят на свежа и ароматна чаша кафе, докато мляното кафе предлага бързо и удобно приготвяне без компромис върху вкуса.

Независимо дали предпочитате капсули, кафе на зърна или мляно кафе, Caffe Borbone осигурява качествени и вкусни опции, които ще задоволят вашите кафени нужди.


Марка: Borbone
Borbone Miscela BLU на дози 150 бр.Borbone Miscela BLU в дози от 150 бр. Имате нужда от качествено кафе, което да ви осигури перфектен баланс межд..
65.00 лв
Без данък:65.00 лв
Марка: Borbone
Borbone Miscela RED на дози 150 бр.Borbone Miscela RED в дози от 150 бр. е най-доброто партньорство на вкус и качество. С тази селекция от блендов..
59.00 лв
Без данък:59.00 лв
Купи</