Меню
Меню
Филтър
Количка

Caffe Mauro

Caffe Mauro - вкусът на доброто кафе

Кафе Мауро е италианска компания за кафе, с дългогодишна история, датиращата още от далечната 1949г., която се превръща в разпознаваем вкус из цял свят, благодарение на своя усърден труд, неподправена страст към кафето и високотехнологични нововъведения в производствения процес. Философията на Кафе Мауро е да осигури разнообразие от висококачествени смеси на най-добрите кафе зърна от цял свят. Компания Mauro внася кафе от Бразилия, Африка, Централна Америка и Азия, което обработва и адаптира към строгите стандарти за качество, които спазва, за да продава своите кафе блендове в Италия и по света. Mauro Caffe създава изключително разнообразна селекция, която е в състояние да обхване всички сектори на световния пазар и да задоволи вкусовите предпочитания на всеки привърженик на ароматната напитка. Кафето с марката Mauro Caffe е в състояние да поддържа интереса и симпатиите на любителите на кафе напитката, понеже винаги предлага вкус и методи на приготвяне в крак с качеството и предпочитанията на времето. Брандът насочва значителни усилия в актуална комуникация с потребителя и придържане към привлекателен стил във вкуса и визията на своите кафета. Съвършенството е основна мисия на компанията, още от самото и основаване, затова сред кафе асортимента на Mauro Caffe ще откриете само превъзходни смеси от най-добите кафе зърна при селекцията, обработката и дистрибуцията, на които се спазва мрежа от проверки и контрол. Всяка партида кафе, която стига до крайния потребител е преминала над 100 проверки, обхващащи цялостния процес, с което Мауро Кафе ви гарантира постоянно високо качество на продукта и дълбоко уважение към околната среда.

Традиция и иновации

Съчетавайки традиция и иновация, отличителните белези на кафето с марката Mauro претърпяват модерна интерпретация, като по този начин предават на своите почитатели италианския стил и съвършенство в приготвянето на кафе, но с едно по-модерно виждане за вкуса и аромата на кафе напитките. Вкусът, който кафе Mauro поднася с всяка чаша от своите превъзходни кафе специалитети, комбинира традиционно, но едновременно с това новаторско усещане за кафето. Своята популярност по всяко крайче на света, Мауро кафе дължи именно на този ненадминат нюх към новото и производствен капацитет за развитие в крак с иновациите. Съществен детайл от комуникацията на отделните серии кафе е и новата и модерна опаковка, с идеален графичен вид и информация относно специфичните вкусови характеристики на сместа от кафе зърна.

История на бранда

Историята на Caffе Mauro се дължи на неуморната дейност на г-н Деметрио Мауро, основател на компанията. Роден през 1905 г. в Реджо Калабрия, той е само на 10 години, когато започва работа като юнга по корабите, като от съвсем ранна възраст преследва мечтата си да започне свой собствен бизнес. През 1930 г. той успява да купи първата си лодка, като малко по-късно премества дейността си в италианските колонии на Африка. Именно там стартира работата на своя туристическа компания, която прекратява дейността си покрай събитията от Втората световна война. Въпреки трудностите на времето предпиемаческият дух на Деметрио Мауро е несломим и го насочва към една нова страст: кафето. Семейството на Mauro компанията започва своята дейност, специализирана в производството на кафе, през 1949г. в италианската местност Калабрия. Благодарение на своите усилия и далновидност, Деметрио Мауро започва една дълга поредица от успехи, като открива нови заводи и разраства популярността на компанията из цяла Италия. През 60-те години Caffе Mauro вече е по рафтовете на основните хранителни магазини и е на разположение в основните вериги супермаркети, а и част от огромен брой домакинства, поради изключително качественото кафе, което предлага и иновативния метод на комуникация - компания Мауро заменя продажбата на насипно кафе като започва да пакетира своята продукция и да я предлага на кафе любителите в нов за времето вид. Във време, когато никой все още не говори за маркетинг, опаковките на първите продукти на Mauro кафе показват задълбочено внимание към детайла и комуникацията с потребителя, отличават се с цветове и форми, които са допринесли Caffе Mauro да придобие известност по цял свят. Този усет към качеството, детайла и достигане до клиента, носи впечатляващ успех на Mauro - компания, която стартира с малка пекарна за кафе, разраства продукцията си до няколко огромни завода, завладява както италианския, така и международния пазар и продължава да изненадва с интересни визия и вкус.

Изберете любимото си кафе от широкото разнообразие на вкусове, ухания и усещания, специфични за всяка серия кафе с марката Mauro Caffe. Вземете кафе за зърна, мляно кафе, кафе дози или кафе на капсули за Nespresso система с отличното качество на Кафе Мауро на супер цена от магазин за кафе и чай Cod Caffee!


Марка: Caffe Mauro
CAFFE MAURO БЪРКАЛКИ ЗА КАФЕ 50 БРДнес Мауро Ви предоставя възможността да се възползвате от еднократните бъркалки за кафе Mauro, които ..
1.30 лв
Без данък:1.30 лв
Купи